Evaluaţi acest articol
(28 voturi)
5 comentarii

Coronavirusul a ajuns şi în două instituţii ale administraţiei publice locale, Consiliul Judeţean şi Primăria Galaţi, în fiecare dintre acestea existând câte un caz confirmat. Cel care a fost prima dată confirmat a fost unul dintre angajaţii Consiliului Judeţean, care este deja internat în spital.

"Din păcate, nici instituţia noastră nu a fost ferită, pentru că a apărut transmiterea comunitară şi nu prea ştii cu cine intri în contact. Avem şi noi un coleg care a fost depistat pozitiv la testarea pentru coronavirus. Noi în fiecare zi facem dezinfecţia spaţiilor din Consiliul Judeţean. Toţi angajaţii poartă mască şi mănuşi. În acest moment, este în plină desfăşurare o anchetă epidemiologică a Direcţiei de Sănătate Publică. Colegul nostru are nouă zile de când nu a mai fost la muncă, de când nu a mai intrat în contact cu colegii. Nu mai avem niciun coleg care să aibă simptomatologie. Am vorbit cu el, vorbesc de cel puţin două ori pe zi şi aseară spunea că este în tratament şi se simte bine. Îl aşteptăm cât mai curând acasă", ne-a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Conform surselor noastre, angajatul CJ care a fost depistat pozitiv la coronavirus este chiar directorul economic al instituţiei.
Soţia sa este angajată a Primăriei Galaţi, aşa că şi la această instituţie a început o anchetă epidemiologică. Mai mult, cinci sau şase colege ale femeii au fost deja trimise în izolare la domiciliu, iar instituţia a fost dezinfectată încă de marţi seară. "Unul dintre angajaţii Primăriei Galaţi este contact al unei persoane confirmate. Se aşteaptă rezultatul testului. Persoanele care au intrat în contact cu această colegă sunt în izolare la domiciliu. Sunt puţine persoane, cinci sau şase, până acum. Marţi după-amiază au fost dezinfectate toate staţiile comune, birourile şi toaletele", ne-a explicat Petrica Paţilea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.
Între timp, susţin sursele noastre, femeia a fost confirmată ca fiind infectată cu coronavirus.

 

Citit 6724 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2020 21:34

5 comentarii

 • postat de cetatean Vineri, 10 Aprilie 2020 13:28 136.255.148.*** Link la comentariu
  0
  1

  fara rautate dar este clar virusul nu alege sau poate da. chiar este păcat dar ma intreb eu, cati s-au mai infectat de l acestia doi???? peste suta , sunt sigura.. asta este problema.

  Raportează
 • postat de Stefan Joi, 09 Aprilie 2020 18:00 5.13.158.*** Link la comentariu
  1
  13

  Asta e rau cu nepotismele astea.. In caz de pandemie in familie, ramane toata administratia locala fara oameni.

  Raportează
 • postat de Pagarici Joi, 09 Aprilie 2020 15:22 81.12.149.*** Link la comentariu
  1
  11

  Iată că apare şi partea negativă a celor care îşi bagă toate rudele în Administraţia publică locală!
  Prea mulţi BUGETARI în familie strică!

  Raportează
 • postat de Am zis. Joi, 09 Aprilie 2020 10:54 77.111.247.*** Link la comentariu
  3
  18

  Nu intrati in panica. Respectati regulile de igiena si spalati-va pe maini.

  Raportează
 • postat de Laurențiu Joi, 09 Aprilie 2020 06:31 5.13.175.*** Link la comentariu
  15
  33

  Multă sănătate le doresc. În rest nu poți sa nu observi ceva tipic romanesc.....

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.