Evaluaţi acest articol
(28 voturi)
6 comentarii

Chiar dacă prioritare în acest moment sunt investiţiile şi dotările în sănătate, lucrările contractate de autorităţi se desfăşoară în continuare. La Plaja "Dunărea", potrivit informaţiilor furnizate de administraţia locală, la solicitarea noastră, lucrările aflate în execuţie vizează spaţiul administrativ de la intrarea în viitoarea zonă de agrement, spaţiile tehnice care vor găzdui pompele de presiune, dar şi unul dintre bazine, unde se lucrează la armătură şi instalaţii.

Reamintim că autorităţile ne-au promis "cel mai mare aquapark din sud-estul României", având ca principale puncte de atracţie unul dintre cele mai înalte tobogane din ţară, dar şi mult-doritul bazin cu valuri. La sfârşitul lunii octombrie - începutul lunii noiembrie 2020, conform contractului de lucrări şi a graficului anunţat, ar trebui să fie finalizată întreaga investiţie de reabilitare şi modernizare zonei de agrement.

Lucrările sunt executate de asocierea Tancrad - Lemacons - Aqua Azur şi costă 23.197.935 de lei cu TVA, bani de la bugetul local.

Citit 8757 ori Ultima modificare Vineri, 24 Aprilie 2020 15:23

6 comentarii

 • postat de PATRIOTUL Vineri, 24 Aprilie 2020 14:22 81.12.149.*** Link la comentariu
  9
  16

  Dar un proiect în mare al acestui AquaParc putem vedea şi noi?
  Cum s-a făcut DEZBATEREA PUBLICĂ al acestui proiect? Doar la indicaţia Primarului, după ce a dat kiks de vreo două ori înainte?
  De ce nu s-a ţinut cont de malul înalt al Falezei pentru a se creea aici şi o mare tiroliană?
  S-a avut în vedere ca aici să se desfăşoare activităţi recreative şi în sezonul rece pentru a creşte atractivitatea zonei şi rentabilitatea investiţiei?

  Raportează
 • postat de Tudor V Vineri, 24 Aprilie 2020 13:27 89.136.0.*** Link la comentariu
  4
  18

  Pe santierul de la plaja Dunarea lucreaza, sau se invart fara spor doua persoane (posibil ca unul sa fie paznicul). Miercuri am vazut trei, dar unul a plecat la scurt timp. Daca plaja nu este gata in termen, daca drumul prin curtea Politiei de frontiere nu va fi terminat (in termen, ori se va pierde investitia), daca nu vor fi construite parcari (cu proiectarea de la incput si a cailor de acces), la costuri corecte, daca nu vor fi daramate bateriile de garaje de pe terenurile primariei, daca nu se va informatiza administratia, sa fie eliminati lipitorii de afise din zona eliberarii de documente,, inclusiv a administratiei fiscale, atunci poate e bine sa alegem un Primar adevarat. Eventual poate cei de la vreo Facultate de Medicina (alta decat cea galateana condusa de psd), sau Universitate de profil, au posibilitatea de a clona un Boc, un edil de la Oradea etc. Japonezi este dificil sa aducem in aceasta perioada, dar poate trece si asta.

  Raportează
 • postat de Mihai Vineri, 24 Aprilie 2020 01:09 86.124.205.*** Link la comentariu
  4
  24

  SE APROPIE LUNA MAI 2020. Se finalizeaza lucrarile la drumul prin curtea Politiei de Frontiera ? "Asocierea Constructa Mecanique SRL - Obercons Comp SRL a câştigat, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul pentru amenajarea unei artere de legătură între bulevardul Dunărea şi bulevardul Marii Uniri”. Este vorba despre celebrul drum prin curtea Poliţiei de Frontieră.
  Valoarea contractului este de 4.029.939 de lei fără TVA. Cert este că, dacă, până în mai 2020, Primăria municipiului Galaţi nu va realiza artera de legătură prin curtea Poliţiei de Frontieră, atunci terenul de 8.602 metri pătraţi, pe care drumul ar trebui să-l străbată, se va întoarce de drept în domeniul public al statului. Şi praful se va alege de investiţia pentru care autorităţile fac demersuri din 2005 încoace! Deci in luna mai 2020 terenul se intoarce in domeniul public al statului."

  Raportează
 • postat de Robert G Vineri, 24 Aprilie 2020 00:33 213.233.104.*** Link la comentariu
  21
  10

  Ce grijă mare ai tu!
  Nici vara următoare nu o să ai voie la plajă, n-ai să vezi locuri aglomerate.
  Plaja era ultima problemă de interes public.
  Fiți, mă, mai serioși!

  Raportează
 • postat de Nea Gica Joi, 23 Aprilie 2020 23:10 188.24.200.*** Link la comentariu
  17
  21

  "Chiar dacă prioritare în acest moment sunt investiţiile şi dotările în sănătate"
  Din pacate nu e adevarat criza corona nu e printre prioritatile Primariei. Se vede ca fac orice altceva decat sa faca ceva legat de covid

  Raportează
 • postat de D Joi, 23 Aprilie 2020 21:21 188.26.124.*** Link la comentariu
  8
  28

  Noroc ca putem da vina pe pandemie , altfel nici anul acesta nu aveam unde să mergem la plajă în Galați. Asta e, ne-am obișnuit.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.