Cum se lucrează la Plaja ”Dunărea” (FOTO)

Cum se lucrează la Plaja ”Dunărea” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Chiar dacă prioritare în acest moment sunt investiţiile şi dotările în sănătate, lucrările contractate de autorităţi se desfăşoară în continuare. La Plaja "Dunărea", potrivit informaţiilor furnizate de administraţia locală, la solicitarea noastră, lucrările aflate în execuţie vizează spaţiul administrativ de la intrarea în viitoarea zonă de agrement, spaţiile tehnice care vor găzdui pompele de presiune, dar şi unul dintre bazine, unde se lucrează la armătură şi instalaţii.

Reamintim că autorităţile ne-au promis "cel mai mare aquapark din sud-estul României", având ca principale puncte de atracţie unul dintre cele mai înalte tobogane din ţară, dar şi mult-doritul bazin cu valuri. La sfârşitul lunii octombrie - începutul lunii noiembrie 2020, conform contractului de lucrări şi a graficului anunţat, ar trebui să fie finalizată întreaga investiţie de reabilitare şi modernizare zonei de agrement.

Lucrările sunt executate de asocierea Tancrad - Lemacons - Aqua Azur şi costă 23.197.935 de lei cu TVA, bani de la bugetul local.

Citit 9726 ori Ultima modificare Vineri, 24 Aprilie 2020 15:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.