Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Marți, 26 mai, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean (CJ) Galați figurează nu mai puțin de 17 puncte. Este vorba, în general, de acordarea stimulentelor financiare personalului medical și celui de specialitate din cadrul spitalelor din rețeaua instituției, aflate în primul rând al luptei cu COVID-19. Totodată, am remarcat o serie de modificări și aprobări pentru indicatorii tehnico-economici aferenți lucrărilor de investiții derulate de CJ în zona sanitară și de infrastructură rutieră.

De asemenea, la punctul al optulea al convocatorului de ședință este prevăzută aprobarea Planului Strategic Instituțional al Consiliului Județean Galați pentru perioada 2020-2023, elaborat în cadrul proiectului "Capacitate administrativă ridicată prin investiții integrate și complementare - CARIC", SMIS 126291, cu un buget de circa 1,62 milioane lei. Acest proiect, finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA), conține trei mari subsecțiuni, ce au în vedere componente majore ale sale, referitoare la management, buget și programare bugetară, precum și cea de implementare (monitorizare și raportare). Au fost deja fixate șase obiective strategice, cu privire la: dezvoltarea economică (inclusiv activități de cercetare-inovare), creșterea capacității administrative, amenajarea teritoriului (infrastructură și mediu de locuire), dezvoltarea/ modernizarea sistemului de educație și formare profesională, cu sprijin pentru dezvoltarea culturală, dar și protecția și conservarea mediului natural și a celui construit. Totodată, au fost stabiliți și indicatori de realizare imediată (output).

Citit 983 ori Ultima modificare Marți, 26 Mai 2020 11:36

1 comentariu

  • postat de Paraipan Marți, 26 Mai 2020 12:44 188.24.206.*** Link la comentariu
    0
    2

    A se vedea diferenta CJ - CL. Consiliul Judetean da banii unde trebuie dar Consiliul Local si primaria arunca banii nostri la cos

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.