Dobre, la Lisabona

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a efectuat o deplasare la Lisabona, la invitaţia Comisiei  pentru muncă a parlamentului portughez.

Dobre, preşedinte al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor, a declarat la întoarcere: „Am discutat pe marginea problemelor de maxim interes şi pentru noi”: pensii, salarii, şomaj, criză economică.

„Sunt o serie de idei pentru care vom încerca să găsim soluţii în textul Legii Pensiilor. Pentru că sunt lucruri care pot fi benefice şi pentru români”.

Spitalele îşi vor schimba „stăpânul”

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL, Victor Dobre, spune că nu se teme că medicii liberali vor fi racolaţi de alte partide:

„Oricum, într-o perspectivă destul de scurtă, spitalele vor fi transferate la autorităţile locale şi din punctul de vedere al numirii conducerilor. Şi decizia va aparţine probabil Consiliului Judeţean pentru Spitalul de Urgenţă şi Consiliului Local pentru celelalte spitale. Mi se pare o treabă foarte bună”. 

Drum rău

După ce a citit în presă că se fac lucrări de modernizare pe DN 24, deputatul Dobre s-a dus să se convingă: „Da, se fac lucrări de modificare pe Drumul Naţional 24, dar de la limita judeţului Vaslui spre judeţul Vaslui!”

„La sfârşitul guvernării [liberale] am trecut la Drumuri Naţionale Drumul Judeţean DN 24 D. Este drumul care merge prin Smârdan, Cuca şi iese pe direcţia Bârladului… Din păcate, după ce drumul a trecut la Drumuri Naţionale, nici măcar lucrări de întreţinere nu prea s-au făcut pe el!”

Citit 516 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.