Despre amante politice, cu primarul Ionuţ Pucheanu

Despre amante politice, cu primarul Ionuţ Pucheanu
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

"Nu aşa a fost dictonul, că până acum câteva luni de zile erau angajate numai amante prin ministere? Realitatea e că băieţii ăştia din Guvern au reuşit să schimbe amantele unora şi să le aducă pe ale lor, dar par mai puţin pregătite decât cele dinainte. Şi nu doar la Finanţe, cam peste tot, ca să fiu sincer", a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, în direct la ProLider FM.

Edilul urbei a făcut acest comentariu acuzând restanţele pe care Ministerul Fondurilor Europene le are faţă de Galaţi. Conform primarului, în proiectul de modernizare a axei Siderurgiştilor - 1 Decembrie, în vreme ce constructorii lucrează mai repede decât era prevăzut, plăţile europene sunt în urmă cu o sută de zile. "Conform legii, bani ar fi trebuit să fie plătiţi în maximum 45 de zile de la momentul la care ţi s-a dat bun de plată. Au trecut o sută de zile, iar Ministerul Fondurilor Europene - ca să nu-i spun de familie, aşa cum se spune prin popor - nu ne plăteşte. Cred că în momentul de faţă suntem întârziaţi în a beneficia de aproape 70 milioane de lei - 15 milioane de euro, bani care nu vin", a acuzat primarul.

Explicaţia oficială este că problema este pe cale de rezolvare, autorităţile trebuie doar să mai aştepte.

Citit 5031 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:16

2 comentarii

 • postat de Parcari zero
  Joi, 18 Iunie 2020 00:55
  89.137.136.***
  Pe siderurgistilor de la ultimul leu pana in doja si chiar mai departe nu mai ai unde parca pe dreapta ca si pana acum daca doreai sa opresti la un magazin. S-au anulat locurile de parcare de langa bordura. Se vedeti acum problema. Astia chiar nu gandesc ori sunt rau intentionati.
  15
  20
  Raportează
 • postat de sil
  Miercuri, 17 Iunie 2020 22:24
  89.137.231.***
  Vrajeala.....Ce ne mai place sa aruncam pisica de la unul la altul. Fara bordurile de jumatate de metru pe Brailei poate mai erau ceva fonduri ..APROPO....din impozitele noastre ajung banii sa cosim iarba din spatiile verzi (ghinion a plouat) si facem un pic de curatenie in acest oras? Nu , ajung doar pentru salariile mafiei din primarie . ...de fapt multe rude din primarie., apoi urmeaza amantele.
  14
  35
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.