Raportul primarului, în cutiile poştale

Raportul primarului, în cutiile poştale
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Nu mai puţin de 113.000 de pliante, cu extrase din raportul primarului municipiului Galaţi, vor ajunge în cutiile poştale ale gălăţenilor. Potrivit datelor din Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice, Primăria municipiului Galaţi tocmai a atribuit direct două contracte în acest scop.
Primul contract vizează realizarea unor pliante din raportul primarului, are o valoare de 11.300 de lei fără TVA şi a fost atribuit firmei gălăţene SC C&C Prevent SRL. Trebuie precizat că, iniţial, atribuirea directă se făcuse la preţul de 32.720 de lei fără TVA, dar oferta a fost ulterior respinsă, pe motiv că Primăria estimase o valoare eronată a achiziţiei. Pentru servicii de expediere a pliantelor, Primăria a atribuit un contract în valoare de 12.430 de lei fără TVA firmei Cip Courier SRL.

Citit 2387 ori Ultima modificare Joi, 02 Iulie 2020 07:59

9 comentarii

 • postat de comunismul
  Luni, 06 Iulie 2020 17:28
  5.13.175.***
  nu imi pasa mie cat de bun primar a fost asta! nu a fost deloc dupa parerea mea! a lasat orasul fara plaja la dunare! nu a facut ceva la autostrazi! doar strazile au fost asfaltate! si atat! si acum vrea sa castige al doilea mandat! vezi sa nu! eu nu l-am votat nici atunci! eu il votasem tot pe marius stan atunci! si tot pe marius stan il voi vota si acum! daca iese bine! daca nu la revedere! oricum nu ii dau nici un credit lui nicusor ciumancenco! ala tot a candidat! dar niciodata nu a fost votat! si cred ca nici acum nu va fi! oricum ionut pucheanu imi pastrez opinia aceea ca el a fost votat din prietenie! ca cine naiba il stia pe asta! eu nu prea auzisem de el! cica a fost la ecosal! si cam atat! dar asta merita galatiul la asa primar! nu cred ca a fost o idee buna sa puna orasul un om asa de nepregatit! ideea cu primarul tanar e proasta rau! mai bine avea primar batran in continuare si aia era! iar acum ce vrea sa faca ionut pucheanu face ca lumea sa il voteze iar! de aia face! vin alegerile iti dai seama ca de obicei!
  0
  1
  Raportează
 • postat de corectitudine
  Vineri, 03 Iulie 2020 18:20
  89.137.136.***
  Este inacceptabil ca primarul sa distribuie asa ceva din banii publici! Adica tu te lauzi cu realizarile tale pe banii contribuabililor?! Daca erau banii tai personali sau din sponsorizari private DA!
  Pai cate nu se puteau face si cu banii aia!
  Trebuie pliante pentru a stii lumea ce s-a realizat? Dar nu se vede cu ochiul liber in oras sau cum?
  Dacat sa cheltuie banii nostrii mai bine se duce la tv si anunta..am realizat asta si cu asta! Sau sa mearga prin cartiere printre cetatanii sa le spuna si sa le asculte si problemele! Pliantele vor fi aruncate de cetateni si banii risipiti degeaba!
  Nu zic ca nu a si realizat dar nu sunt de acord cu risipa din banii publici pentru a te lauda cu ce ai facut!
  1
  10
  Raportează
 • postat de hahaha
  Vineri, 03 Iulie 2020 12:38
  194.105.20.***
  Propaganda pe banii pagubitilor !!! Romania nu mai are nicio speranta !!!
  1
  9
  Raportează
 • postat de Virus
  Vineri, 03 Iulie 2020 08:19
  81.12.150.***
  Si, uite asa, o noua posibilitate de raspandire a virusului !

  Parca exista o masura de prevenire a raspandirii Coronavirus utilizarea postei electronice (email) sau a oricaror alte metode de livrare a actelor, documentelor, etc.
  Adica se puteau "imprastia" respectivele pliante prin retelele de socializare, email, internet, etc.

  Ia sa vedem cati, din cei 13 000 de primitori, vor declansa noi focare.
  1
  8
  Raportează
 • postat de paloma
  Joi, 02 Iulie 2020 22:43
  5.13.175.***
  Cine plateste ? Ce intrebare ??? Contribuabilul galatean, ca n-o plati dom' primar din banii lui !!!
  2
  19
  Raportează
 • postat de Micro 20
  Joi, 02 Iulie 2020 14:54
  82.79.132.***
  NU STIU in primul rand daca trebuie sa vedem cat costa tiparitul si distributia pliantelor.
  MAREA INTREBARE este:
  DE CE trebuie sa plateasca contribuabilul galatean, campania de laudare si osanalele pentru inca un mandat de primar al lui PUCHEANU ? Sa-i plateasca partidul care il promoveaza sau chiar il sustine. A inceput CAMPANIA ELECTORALA si NU STIM NOI ? Sa stie si ceilalti candidati si in acest fel sa PRIMEASCA si ei FONDURI de laudare cu ce or sa faca, DE LA PRIMARIA GALATI.
  TOTUSI cateva intrebari pentru actualul primar:
  1) CAND VA FI GATA amenajarea arterei de legătură între bulevardul Dunărea şi bulevardul Marii Uniri”, adica celebrul drum prin curtea Poliţiei de Frontieră ?????
  - Contract castigat potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice de "Asocierea Constructa Mecanique SRL - Obercons Comp SRL pentru suma de 4.029.939 de lei fără TVA: vezi Viata Libera din 06 septembrie 2019, "https://www.viata-libera.ro/politica-administratie/133550-cine-va-construi-drumul-prin-curtea-politiei-de-frontiera";
  - 1,7 milioane de lei sunt suplimentati prin repartizare din imprumutul mult-promiselor autobuze electrice hybrid;
  - Guvernul României a adoptat, pe 4 iunie 2020, o hotărâre prin care Primăria municipiului Galaţi a primit un răgaz de şase luni pentru a construi mult-promisa artera de legătură, astazi este 02 iulie 2020 si NU s-a miscat din loc macar o pietricica.
  2) Pe cand se vor demola garajele din Micro 20 in spatele statiei peco BKO ? Tot in aceasta locatie sunt amplasate garaje anapoda (cu spatii libere pentru EVENTUALE alte garaje). Si tot in Micro 20 in spatele blocului H3, domeniul public cuprins intre garaje si blocul H3 a fost ingradit si transformat in CURTI PRIVATE de catre unii locatari cu “initiativa” si “TRECERE” in Primaria Galati. Pentru ca altfel nu se explica cum de rezista de cel putin 25 de ani. Daca cineva isi construieste un balcon fara autorizatie de constructie, imediat primeste instiintare din partea Primariei Galati sa intre in legalitate, altfel este sanctionat si are obligatia sa readuca amplasamentul la starea initiala. Sau sunt vizate numai parcari cu suprafata mai mare de teren ? Vezi Tiglina 2 in zona "blocul" B2 si "zona Colegiului National Costache Negri", in Tiglina 1 zona "Colegiului National Mihail Kogalniceanu", in Micro 18 zona "Lidl", Mazepa 2 vezi zona "Stirex", etc,etc.
  3) Locul de joaca de langa Piata M 20, s-au montat gardul, pavelele, pitrisul si s-au legat portile cu sarma din luna martie 2020. Acum suntem in data de 02 iulie 2020 si NU se definitiveaza lucrarea pentru ca locurile de joaca pentru copii sunt inchise conform starii de alerta ?
  2
  13
  Raportează
 • postat de gynexx
  Joi, 02 Iulie 2020 11:47
  89.136.7.***
  Ca sa-si justifice (ambaleze frumos) incompetenta, vrei sa spui.
  6
  29
  Raportează
 • postat de Adi
  Joi, 02 Iulie 2020 09:37
  5.2.205.***
  Cati bani risipiti doar ca sa isi justifice treaba.
  6
  32
  Raportează
 • postat de Carmen
  Joi, 02 Iulie 2020 09:22
  5.13.154.***
  Deci:
  - realizarea unor pliante din raportul primarului = 11.300 de lei fără TVA
  - servicii de expediere a pliantelor = 12.430 de lei fără TVA
  E mai scumpa distributia decat tiparirea, in conditiile in care oricum in pliantele alea gasim numai laude aduse sie insusi (Primaru' despre sine).
  Si pe ce bani se face autolauda asta?
  4
  32
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.