Documentaţie de 75.000 de lei pentru reabilitarea Viaductului

Documentaţie de 75.000 de lei pentru reabilitarea Viaductului
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Reabilitarea Viaductului care leagă oraşul de Combinatul Siderurgic face obiectul unei licitaţii lansate ieri de Primăria municipiului Galaţi.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul, în valoare estimată de 75.000 de lei fără TVA, vizează realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii, „în vederea eliminării deficienţelor stabilite prin expertizele tehnice”. Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 3 august 2020, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

La solicitarea noastră, Biroul de Presă al Primăriei ne-a declarat că este vorba despre un proiect de anvergură, nu despre remedierea punctuală a unor accidente de teren apărute: „Ne dorim lucrări de reparaţii la nivelul rosturilor, reparaţii la elementele masive de beton, lucrări de reabilitate la nivelul suprastructurii viaductului, înlocuirea unor elemente constructive”.

Termenul de realizare a documentaţiei este de 90 de zile de la data încheierii contractului, fără a fi luată în calcul perioada de obţinere a avizelor.

Citit 3053 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 02:25

2 comentarii

 • postat de podul fara sfarsit
  Sâmbătă, 25 Iulie 2020 00:36
  89.136.186.***
  Mereu se baga bani in viaductul asta! Trebuie acolo o echipa de specialisti care sa analizeze situatia. Bagi bani o data dar apoi sa nu mai ai treaba 20 ani. Trebuie scoasa linia de tamvai si asfaltat cum trebuie tot viaductul iar la rosturile de dilatare alt sistem ca se rup masinile in doua cand treci pe acolo!
  1
  2
  Raportează
 • postat de sor
  Vineri, 17 Iulie 2020 13:20
  188.24.198.***
  Poate faceti un reportaj si la strada Siderurgistilor unde sunt diferente mari de nivel la treptele magazinelor sau spatiu verde si trotuar. Se pare ca masinile nu o sa circule pe linia de tramvai cel putin segmentul Asachi - Doja unde s-a montat bordura intre , urmand ca de la 3 benzi cred ca se fac 2 pe unele locuri. Prima banda este pt parcari dupa cum sunt montate bordurile
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.