Documentaţie de 75.000 de lei pentru reabilitarea Viaductului

Documentaţie de 75.000 de lei pentru reabilitarea Viaductului
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Reabilitarea Viaductului care leagă oraşul de Combinatul Siderurgic face obiectul unei licitaţii lansate ieri de Primăria municipiului Galaţi.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul, în valoare estimată de 75.000 de lei fără TVA, vizează realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii, „în vederea eliminării deficienţelor stabilite prin expertizele tehnice”. Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 3 august 2020, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

La solicitarea noastră, Biroul de Presă al Primăriei ne-a declarat că este vorba despre un proiect de anvergură, nu despre remedierea punctuală a unor accidente de teren apărute: „Ne dorim lucrări de reparaţii la nivelul rosturilor, reparaţii la elementele masive de beton, lucrări de reabilitate la nivelul suprastructurii viaductului, înlocuirea unor elemente constructive”.

Termenul de realizare a documentaţiei este de 90 de zile de la data încheierii contractului, fără a fi luată în calcul perioada de obţinere a avizelor.

Citit 3449 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 02:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.