Secţiile de votare, la măsurătoare

Secţiile de votare, la măsurătoare

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Potrivit unui comunicat de presă, Autoritatea Electorală Permanentă a solicitat primarilor date privind secțiile de votare, în vederea identificării de către autoritățile sanitare a unor măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 cu ocazia alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Informaţiile cerute vizează: numărul cabinelor de votare, suprafața sălii de votare, dacă în imobil se află o secție de votare unică sau un centru de votare, exteriorul imobilului, suprafața zonei de acces, grupul sanitar, aerisirea/ventilația.

Citit 1356 ori Ultima modificare Luni, 27 Iulie 2020 18:28

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro