Lucrări intense în zona Târgu Bujor

Lucrări intense în zona Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Se lucrează intens pentru transformarea DJ 242 într-o arteră de circulație sigură și modernă. Mai exact, în această perioadă, la ieșirea din Foltești se asfaltează, la fel și în Vârlezi. La Chiraftei se lucrează la refacerea podurilor, iar la Târgu Bujor se amenajează sistemul de colectare a apelor pluviale.

"Cele mai ample lucrări se desfășoară între Vârlezi și Târgu Bujor, în zona cunoscută de către șoferi drept litera M. Acolo se stabilizează terenul cu ziduri de sprijin și geocelule. De asemenea, se lucrează și la consolidarea fundației drumului", a precizat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean (CJ) Galați.

Reamintim că DJ 242 este modernizat în întregime, datorită unei investiții cu bani europeni de peste 72 milioane de lei, accesată de CJ Galați prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Citit 2141 ori Ultima modificare Duminică, 30 August 2020 01:04

2 comentarii

 • postat de Amarastean di Fartanesti
  Miercuri, 26 August 2020 16:24
  95.76.16.***
  Felicitari!

  Azi am fost pe dj 242, Galati - Tg. Bujor, zona Foltesti, Fartanesti, dupa o absenta de cativa ani,unde, din cauza gropilor si denivelarilor drumului, am folosit trenul, astazi constatand o imbunatatire substantiala a drumului respectiv, asfalt corespunzator, se lucra la toate podetele cu echipe de muncitori, intrarile in curtile oamenilor din sosea cu podete peste rigolele frumos si trainic executate!

  Pai soseaua pe 242 nu a avut asa remediere dinainte de 89, si era necesara o asemenea reabilitare..

  Cu o seara inainte, la tv. Stancu, d-l Cristache de la PMP, filiala Galati, facea misto, ca asfaltul este asezat in valuri; este adevarat, nu-i prea coala de hartie,sigur, am inteles ca urmeaza sa se puna stratul uzura, unde se mai poate indrepta, dar...., sa fim seriosi, o fi campanie electorala, insa cei drept, nu-pacat, s-a facut totusi o treaba destul de importanta pe acel drum judetean pentru care edilii si constructorul merita toate multumirile!

  Nu sunt adeptul PSD-ului, este adevarat, a facut mult rau in 30 de ani Galatiului, neavand proiectele necesare de progres prin alesii respectivi, dar, iata, trebuie sa recunosc, este reabilitare in fata electoratului, bine venita in prag de alegeri!

  Oamani suntem si opinci purtam, nu numai cizme cu caramb!
  3
  3
  Raportează
 • postat de Anda
  Miercuri, 26 August 2020 12:39
  92.80.188.***
  Corect, am fost in zona si se lucreaza intens :)
  3
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.