Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Aleşii locali au dat undă verde pentru acordarea unor stimulente financiare lunare personalului medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” Galați. Stimulentele vor fi în limita a două salarii minime brute pe țară, cu încadrarea în bugetul aprobat.
„Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf.Ioan” Galaţi va elabora un Regulament privind acordarea sumelor reprezentând stimulente financiare lunare personalului medical și de specialitate din cadrul spitalului”, precizează decizia consilierilor locali.
Personalul medical, categoriile de personal de specialitate și cuantumul stimulentelor financiare vor fi stabilite de către Comitetul Director al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” Galați, cu avizul ordonatorului principal de credite, în baza regulamentului elaborat de manager.

Citit 2536 ori Ultima modificare Marți, 01 Septembrie 2020 18:33

2 comentarii

 • postat de Ionut Miercuri, 02 Septembrie 2020 08:35 5.13.171.*** Link la comentariu
  0
  13

  Salarii mari, stimulente, loc de munca sigur , vouchere de vacanta, 8 ore de munca si doar 6 vinerea , prime la bugetarii statului .
  La privat : ti se spune ca sunt o multime care stau la poarta pentru angajare, deci multumeste-te cu salariul minim pe economie, 10 ore de munca /zi si in weekend , nici gand de stimulente, prime - esti fericit daca iti da banii la timp.

  Raportează
 • postat de Viorel Miercuri, 02 Septembrie 2020 08:35 5.13.236.*** Link la comentariu
  2
  13

  Stimulente pt ce? Aveau salarii prea mici?
  In plus, spitalul de copii e aproape gol de cand a inceput pandemia.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.