Amenajări expoziționale la Muzeul de Artă Vizuală

Amenajări expoziționale la Muzeul de Artă Vizuală
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Asocierea dintre firma bucureșteană Midanne Invest Grup SRL (în calitate de lider ofertant) și cea gălățeană Ecoarch SRL a obținut, conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), realizarea serviciilor de proiectare şi de execuţie a lucrărilor aferente proiectului de amenajare spații de creație plastică și expoziții în aer liber de la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi. 
Autoritatea contractantă, UAT Județul Galați, prin Consiliul Județean, a atribuit această investiție, la mijlocul lunii septembrie, la o valoare de 5,64 milioane lei, exclusiv TVA.
În urma acestei proceduri simplificate, asocierea dintre cei doi operatori economici va avea ca sarcină prestarea serviciilor de proiectare într-un termen de 20 de zile de la predarea amplasamentului, iar durata de execuție a lucrărilor este estimată la două luni  de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
Midanne Invest Grup SRL a realizat în anul fiscal 2019 venituri totale de aproape 12 milioane de lei și un profit net de circa 277 mii lei, cu un număr mediu de 69 de salariați.

Citit 1756 ori Ultima modificare Duminică, 04 Octombrie 2020 19:03

1 comentariu

 • postat de Olga
  Marți, 06 Octombrie 2020 20:22
  213.233.108.***
  Dar imagi noi, cu stadiul la zi al lucrărilor de construire al Muzeului de Artă Vizuală nu aveți? Care e stadiul lucrărilor? Cum arată construcția ridicată, în acest moment? Că mai suntem și departe de casă.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.