Balta Zătun a primit 2,5 tone de crap

Balta Zătun a primit 2,5 tone de crap

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
1 comentariu

Miercuri, 14 octombrie, a avut loc o nouă populare cu pește la balta Zătun, zonă de agrement și pescuit aflată în administrarea Consiliului Județean (CJ) Galați. Acţiunea a fost realizată de CJ, prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Galaţi.
“Dacă în primăvară balta Zătun a fost populată cu 3,5 tone de caras, acum este populată cu 2,5 tone de crap. Peştele a fost cumpărat de la Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit şi Acvacultură Galaţi”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.
Costurile totale ale acestei acțiuni se ridică la valoarea de de 32.700 de lei (TVA inclus), transportul fiind inclus în preţ. Balta va fi închisă pentru pescuit până la sfârșitul acestei luni, deoarece specialiştii recomandă o perioadă de adaptare a peştelui la noile condiţii de habitat.

Citit 1868 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2020 19:10

1 comentariu

  • postat de Cristian Vineri, 16 Octombrie 2020 21:15 5.13.139.*** Link la comentariu
    2
    4

    Pentru cine e pus pestele ala acolo? Zatunul a fost inchis toata vara. S-a deschis?!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro