Investiții de peste 11 milioane de lei în județ

Investiții de peste 11 milioane de lei în județ
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În prima jumătate a toamnei 2020, unitățile administrativ-teritoriale (UAT) din județul nostru au realizat, în continuare, diverse atribuiri conform procedurilor deschise anterior în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Cele mai ”voluminoase” lucrări se anunță a fi cele din zona extinderii și modernizării rețelelor de apă. Astfel, atât la Schela, cât și la Scânteiești, asocierea dintre Alitec Solution SRL și Hidraconstruct Geovig SRL, în calitate de terț, are în sarcină aceste investiții, valoarea totală a lor fiind de 6,97 milioane lei, dintre care 4,08 milioane pentru modernizarea sistemului cu alimentare apă din comuna Schela, iar restul pentru extinderea și modernizarea rețelei similare din Scânteiești.

La Frumușița, proiectarea și execuția refacerii și consolidării zonelor calamitate din comună, în valoare de 1,11 milioane lei, va fi realizată de operatorul specializat Drum Construct SRL, în timp ce la Jorăști o prioritate este reabilitarea dispensarului medical din comună. Acest proiect de investiție a fost atribuit companiei PM Construct 2007 SRL pentru circa 973 mii lei.

Aproximativ 804 mii lei reprezintă lucrările de îmbunătățire a eficienței energetice pentru Cantina de Ajutor Social din municipiul Tecuci, acestea urmând a fi efectuate de societatea Massimo Alex Edil SRL. La Brăhășești, amenajarea unui parc sătesc în valoare de 677 mii lei va fi în sarcina companiei tecucene GTA Energy Grup SRL, în timp ce buldoexcavatorul achiziționat prin SEAP de UAT Grivița are o valoare de 329 mii lei.  Acesta va fi livrat de Bergerat Monnoyeur SRL Mogoșoaia.

La Foltești, proiectarea și execuția unui teren multisport a revenit firmei gălățene Top Sport Solutions SRL pentru valoarea de 203 mii lei, în timp ce la Nicorești preocuparea actuală o reprezintă dotarea Școlii Gimnaziale ”Gabriel Drăgan”. Pentru circa 192 mii lei, de aceste livrări se va ocupa Eurodidactica SRL din Otopeni. În fine, la Tudor Vladimirescu prestarea serviciilor de colectare, transport și depozitare a deșeurilor va fi efectuată de corodenii de la Leonmar SRL, valoarea de atribuire fiind de 66 mii lei.

Citit 3255 ori Ultima modificare Duminică, 18 Octombrie 2020 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.