Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat primele decizii în legătură cu situația generată de deflagrația de la blocul N6 din zona centrală a municipiului Galați, transmite Biroul de presă al Primăriei.
“Astfel, s-a decis luarea tuturor măsurilor de siguranță pentru cetăţeni, stabilirea unui perimetru care să permită intervenția echipelor de cercetare și expertizare și s-a dispus asigurarea pazei de către echipaje ale Poliției Locale. Anchetele sociale se derulează în regim de urgență astfel încât să se realizeze un necesar în vederea sprijinirii persoanelor afectate”, susţin autorităţile.
Primăria poate pune la dispoziție locuințe de necesitate pentru cetățenii ale căror apartamente au fost afectate de explozie. Spații disponibile pentru cazarea temporară sunt la blocul M11 (Micro 17), la Patinoar și la Sala Siderurgistul. De asemenea, în funcție de necesitățile care vor rezulta din anchetele sociale, se poate asigura cazarmament și hrană.

Citit 1317 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2020 22:24

1 comentariu

  • postat de Ionela Vineri, 30 Octombrie 2020 14:46 5.13.129.*** Link la comentariu
    2
    5

    Vai de sufletul lor, ce nenorocire li s-a putut întâmpla în prag de iarnă. Gerul îți ajunge până-n măduva oaselor iar oamenii aceia au acum o bătaie de cap, o nevoie, o grijă-n plus.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro