Drumuri județene în lucru, pe final de toamnă

Drumuri județene în lucru, pe final de toamnă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În măsura în care condițiile meterologice ale sfârșitului de toamnă o permit, continuă lucrările de reabilitare și modernizare pe drumurile județene din Galați. Astfel, potrivit președintelui Consiliului Județean, Costel Fotea, se asfaltează pe DJ 254, între Iveşti şi Călmăţui. "Se toarnă un prim strat de asfalt (stratul de binder), după ce partea carosabilă a drumului a fost lărgită la 6,5 metri. Mai mult, pentru a creşte rezistenţa asfaltului şi durata de exploatare a drumului a fost montat şi un sistem antifisură", a precizat Fotea. Este vorba despre modernizarea completă a peste 15 kilometri de drum, pe ruta Iveşti - Călmăţui - Griviţa, o investiţie de peste 7,2 milioane de euro, bani europeni atraşi de Consiliul Judeţean prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 - 2020.

De asemenea, se lucrează şi la partea de marcaje rutiere pe DJ 242 (Vârlezi - Târgu-Bujor – Foltești), mai exact pe tronsonul care trece prin localitatea Vârlezi.

Citit 4060 ori Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2020 00:17

1 comentariu

 • postat de city
  Joi, 26 Noiembrie 2020 02:24
  89.137.230.***
  Fotea trebuie sa verifice daca aceste lucrari, asfaltari se fac la standarde calitative pentru ca daca tin un an , doi si apor iar gropi sau se fisureaza ori se lasa ce facem? Cheltuim alti bani iar si iar? Nemtul e baiat destept..si-a facut infrastructura de calitate si nu a mai bagat zeci de ani bani acolo si cu banii care au venit au facut alte investitii. Asa trebuie sa facem si noi..sa nu bagam bani mereu si mereu in strazi. Sa avem bani si de invatamant, scoli, spitale, locuri de munca noi, fabrici, uzine, investitii, aeroport, parcuri, plaja Dunarea.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.