PNL şi bolşevizarea PDL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Nu avem nicio grijă despre ce va face PDL în congresul lor. Dacă vreţi, într-adevăr, un pronostic, [PDL] va face ce spune Băsescu, nu ce vrea  Boc, ca de  obicei”.

„Dar cred că problemele reale ale ţării sunt şomajul, pensiile, salariile, haosul din administraţie şi nu este grija noastră ce se întâmplă în PDL, sau cum se judecă unii pe alţii”, a comentat deputatul PNL de Galaţi, Victor Paul Dobre.

Acesta s-a referit la recentele declaraţii făcute de preşedintele partidului, Crin Antonescu, dar şi despre recentul scandal iscat în jurul criticilor preşedintelui ţării, Traian Băsescu, la adresa „bolşevizării PDL”, prin modificarea modalităţii de alegere a conducătorilor. Critici care, de altfel, sunt  împărtăşite de către Teodor Stolojan.

Fostul său coleg de partid, liberalul Victor Paul Dobre, comentează: „Este foarte interesant. Cine spune că nu e în regulă în PDL sistemul acesta: Teodor Stolojan, care, în 2002, în capul mesei la liberali, spunea că acesta este cel mai bun sistem… mutatis mutandis, cum se spune, deci, cu bolşevismul, mai uşor…”. 

Deşi s-a limitat în comentarii, Dobre a lăsat să se înţeleagă că în următoarea perioadă de timp va avea loc o remaniere guvernamentală:

„Cred însă că altele au fost afirmaţiile preşedintelui în emisiune - că va fi o intervenţie, la nivelul guvernului, nu ştiu cât va fi dimensiunea, dar bănuiesc că bate un vânt de schimbare, nu ştiu cât de mult… dar aşa simt eu”.

Citit 505 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.