Du-mă acasă, maxi-taxi!

Du-mă acasă, maxi-taxi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Licitaţia pentru traseele microbuzelor a fost aprobată marţi, într-o şedinţă de îndată a Consiliului Local.

Aşa cum am mai scris, din luna mai opt operatori privaţi vor acoperi cele 11 trasee cu 170 de microbuze nou-nouţe. Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco a anunţat că imediat ce noul transport îşi va intra în drepturi, va începe o perioadă de monitorizare:

„Dorinţa noastră a fost ca gălăţenii să aibă parte de servicii de mai bună calitate, iar maşinile să acopere o arie mai largă, dar să avem şi o disciplină în trafic mai bună”.

„Criteriile pentru participarea la licitaţie au fost: redevenţa, vechimea parcului de vehicule, gradul de confort, vechimea în transportul local de persoane, asigurarea managementului calităţii, asigurarea managementului mediului şi gradul de poluare al autovehiculelor”.

„La începutul lunii mai se vor semna contractele, apoi va fi o perioadă de monitorizare să vedem dacă între teorie şi practică există decalaje, pentru a aduce îmbunătăţiri pentru perioada următoare”, a declarat viceprimarul”.

Ciumacenco nu a putut spune dacă va scădea sau nu capacitatea de transport public în oraş, dar speră că mijloacele Transurb vor asigura echilibrul.

„Dacă apar sincope, vom găsi soluţii în funcţie de ce probleme apar, dar numai în condiţiile legii”, a spus Ciumacenco. Vicele nu a oferit un răspuns clar dacă numărul microbuzelor ar putea sau nu fi suplimentat.

Citit 1753 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.