S-a început evaluarea dosarelor de pensii la Galaţi

S-a început evaluarea dosarelor de pensii la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Galaţi şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) au încheiat un protocol de colaborare, în vederea implementării procesului de evaluare a pensiilor din sistemul public, prevăzută de Ordinul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale din 28 ianuarie 2021. Conform protocolului, trei angajaţi ai ITM vor sprijini angajaţii de la Casa de Pensii Galaţi pe perioada celor 18 luni cât va dura evaluarea dosarelor.

Conform ordinului din 28 ianuarie, vor fi evaluate toate cele 5 milioane de dosare de pensie din România, iar în baza acestei evaluări se va face recalcularea pensiilor. Evaluarea dosarelor înseamnă crearea unei baze de date în sistemul informatic al Casei Naţionale de Pensii, bază de date care va fi folosită pentru recalcularea pensiilor după o nouă lege.

Casa Judeţeană de Pensii Galaţi anunţă că în primele patru zile de la demararea procedurilor de evaluare au fost soluţionate 3.600 de dosare.

Citit 7202 ori Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 17:11

2 comentarii

 • postat de Roman
  Vineri, 26 Martie 2021 15:42
  5.13.204.***
  Munca in zadar .Evaluare ??? sa fim seriosi tragere de timp ,guvernanti facuti la apelul bocancilor habar nu au de legi guverneaza la ce o veni sau ce pica .In loc sa caute sa elimine nedreptatile ei evalueaza.data viitoare nu mai pupati voi voturile nici de la cei mai optimisti liberali sau USR..isti....sunteti vai mama vostra ,calcati in strachini de inganfati ce sunteti sa nu folosesc alt cuvant.
  0
  4
  Raportează
 • postat de gheorghe
  Miercuri, 10 Martie 2021 20:00
  86.124.203.***
  Viata Libara! Incearca si da informatii corecte si complete ! In 4 zile au fost solutionate 3600 de dosare, din cate si care sunt criteriile dupa care se vor solutiona ?
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.