Măsuţe pentru completarea formularelor, la Taxe şi Impozite
Foto: Marian Calestru

Măsuţe pentru completarea formularelor, la Taxe şi Impozite
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cozile formate de gălăţeni la centrele de plată a impozitelor şi taxelor locale reprezintă  o realitate zilnică, de la începutul anului. Pe lângă frigul şi statul în picioare la coadă pe care le îndură, mai neplăcut este că persoanele care aşteaptă trebuie să completeze şi nişte formulare. În lipsa unor pupitre ori măsuţe, oamenii ajung să formeze alte cozi, la spaţiile în care pot completa mai uşor documentele respective, chiar dacă spaţiile aparţin unor agenţi economici cărora le este stânjenită desfăşurarea normală a activităţii.

Acest fapt a fost adus în atenţia Primăriei Galaţi, care a început amplasarea unor mese în imediata apropiere a centrelor de încasări, astfel încât contribuabilii să poată completa formularele în condiții bune, dacă nu au făcut acest lucru în prealabil.

Formularele de actualizare a datelor cu caracter personal pot fi descărcate de pe website-ul Primăriei municipiului Galați și pot fi completate de acasă.

În același timp, contribuabilii sunt îndemnați să folosească platforma ghiseul.ro pentru plata contribuțiilor la bugetul local.

Citit 2441 ori Ultima modificare Marți, 16 Martie 2021 02:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.