Măsuţe pentru completarea formularelor, la Taxe şi Impozite

Măsuţe pentru completarea formularelor, la Taxe şi Impozite

Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
7 comentarii

Cozile formate de gălăţeni la centrele de plată a impozitelor şi taxelor locale reprezintă  o realitate zilnică, de la începutul anului. Pe lângă frigul şi statul în picioare la coadă pe care le îndură, mai neplăcut este că persoanele care aşteaptă trebuie să completeze şi nişte formulare. În lipsa unor pupitre ori măsuţe, oamenii ajung să formeze alte cozi, la spaţiile în care pot completa mai uşor documentele respective, chiar dacă spaţiile aparţin unor agenţi economici cărora le este stânjenită desfăşurarea normală a activităţii.

Acest fapt a fost adus în atenţia Primăriei Galaţi, care a început amplasarea unor mese în imediata apropiere a centrelor de încasări, astfel încât contribuabilii să poată completa formularele în condiții bune, dacă nu au făcut acest lucru în prealabil.

Formularele de actualizare a datelor cu caracter personal pot fi descărcate de pe website-ul Primăriei municipiului Galați și pot fi completate de acasă.

În același timp, contribuabilii sunt îndemnați să folosească platforma ghiseul.ro pentru plata contribuțiilor la bugetul local.

Citit 1936 ori Ultima modificare Marți, 16 Martie 2021 02:24

7 comentarii

 • postat de Eugen Miercuri, 17 Martie 2021 09:47 80.24.237.*** Link la comentariu
  0
  1

  @ Popa Matei
  Vorbesti de dezinfectare? Ce-i aia?
  Dupa cum arata fotografia, daca nu s-ar vedea cate o masca am putea confunda-o cu alti ani trecuti cand nu era pandemie.
  Distanta intre persoane ? Ce-i aia si pentru ce sa o pastram?
  Masca? Daca s-ar putea sa o punem sub nas sau eventual ca suport de barba.

  Raportează
 • postat de Daniel Marți, 16 Martie 2021 11:08 82.79.132.*** Link la comentariu
  1
  2

  Stimabile domn se poate plati impozitul si altor persoane doar daca au card bancar , iar cardul trebuie sa corespunda cu titularul platitor

  Raportează
 • postat de Gogu Marți, 16 Martie 2021 08:38 86.124.203.*** Link la comentariu
  0
  3

  Inca o mare realizare in slujba platitorului de taxe si impozite la Galati ! Mirarea este cum de nu ati descris in amanunt cate picioare au acele minunate masute, si daca sunt dotate cu scaune, pixuri si radiera !

  Raportează
 • postat de Popa Matei Luni, 15 Martie 2021 20:36 86.124.203.*** Link la comentariu
  2
  9

  Buna seara!
  Se intreaba cineva daca aceste birouri nu sunt suport pentru Covid? Unul vine altul pleaca.....
  Este punctul de plecare pentru transmitere comunitara..... sau sta un funcționarel si dezinfecteaza...........
  Frumoasa treaba.... este biroul șefului de la taxe si impozite?????
  A ramas cineva fara birou?

  Raportează
 • postat de eu Luni, 15 Martie 2021 14:35 109.166.133.*** Link la comentariu
  0
  11

  Nu are ce să caute "neplăcut" în nicio discuție referitoare la subiectul taxe și impozite la Galați. Oamenii stau acolo la coadă pentru că vor, în primul rând și pentru că le place, în al doilea rând. Singura dramă este a oamenilor întregi la minte care au o problemă reală de rezolvat și evident că nu dispun de timpul a sta gargară de plictiseală, cum fac cei care blochează activitatea serviciilor Primăriei. Nu mai spun de bieții oameni care lucrează afară, au câteva zile la dispoziție și trebuie să-l aștepte pe nea care vine la coadă să afle de ce îl mai înjură vecinul pe președinte sau pe primar ...

  Raportează
 • postat de Un contribuabil..... Luni, 15 Martie 2021 11:31 5.13.213.*** Link la comentariu
  7
  16

  Este cea mai mare batae de joc la adresa locuitorilor urbei, ai trecut pe acolo domnule Pucheanu sa vezi cat trebue sa stea un platitor de taxe?
  Pentru ce nu se dau bonuri de ordine, continu, ci doar dimuneata? ia la exterior montat indicatoru cu numerele ce urmeaza si ati, rezolva cat de cat problema...este singura solutie mai civilizata nu imbulzeala permanenta, ca sa nu mai vorbim de neregulele ce le comit cei pusi sa faca ordine.

  Raportează
 • postat de DC Luni, 15 Martie 2021 08:37 5.2.209.*** Link la comentariu
  8
  13

  De cand a aparut platforma Ghiseul .ro platesc numai online. Acum sambata la ora 23 am platit din confortul casei mele. Am 60 de ani, iar parintii mei au peste 80 de ani, le platesc si lor tot online. De aceia nu pricep de ce oamenii nu platesc online. Asa cum eu le platesc parintilor mei, cred ca fiecare dintre cei aflati la acel rand, ar avea pe cineva care sa le platesca.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.