Circulaţia autobuzelor se reia pe un tronson din strada Siderurgiştilor

Circulaţia autobuzelor se reia pe un tronson din strada Siderurgiştilor
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Circulația autobuzelor pe strada Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între străzile Gh. Doja și Aghel Saligny, va fi reluată din 22 martie, anunţă Primăria municipiului Galaţi. Măsura este justificată de faptul că lucrările de modernizare au avansat.

Conform Primăriei, pe sensul de mers de la Inelul de Rocadă spre Piața Energiei, autobuzele care asigură traseele 11, 17 și 18 nu vor mai vira la stânga pe strada Gheorghe Doja, ci vor circula înainte, până la intersecția cu strada Anghel Saligny, unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe itinerarul prezent.

Totodată, traseul 28, de pe strada Anghel Saligny, va vira la dreapta, pe strada Gheorghe Doja, apoi la stânga, pe strada Siderurgiștilor. Returul se va desfăşura pe itinerarul actual.

Traseele 7, 22 şi 39 nu vor mai vira la dreapta pe strada Gheorghe Doja, ci vor circula înainte până la intersecția cu strada Anghel Saligny, unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe aceeaşi rută.

În aceste condiții, precizează Primăria, se va reactiva stația de pe strada Siderurgiștilor situată vizavi de IREG (Zona BRD) și se va dezactiva stația amplasată temporar pe strada Anghel Saligny (IREG).

Citit 4506 ori Ultima modificare Luni, 22 Martie 2021 01:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.