Abonamente pentru maşinile Poliţiei

Abonamente pentru maşinile Poliţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bani pentru  abonarea poliţiştilor la GPS: astfel se completează înzestrările pe care Consiliul Judeţului (CJ) le-a făcut deja, dotând Poliţia cu maşini şi echipamente de orientare GPS.

CJ  a aprobat astfel continuarea programului „IMPACT – Împreună pentru apărarea comunităţii”, pentru creşterea eficienţei serviciului poliţienesc şi întărirea ordinii şi liniştii publice în judeţul Galaţi.

Astfel, consilierii judeţeni au aprobat alocarea a 8.000 de euro, echivalent în lei, pentru plata abonamentului aferent sistemelor de poziţionare globală GPS.

Deja, printr-o hotărâre din 2003, Consiliul aprobase iniţierea programului  „IMPACT”, prin intermediul căruia  s-au achiziţionat până acum 10  autoturisme Daewoo Nubira, din care 9  au fost date în folosinţă gratuită Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Apoi, printr-o hotărâre din 2006, CJ a aprobat extinderea programului „IMPACT” cu etapa  „Parteneri pentru siguranţa călătorilor pe căile ferate”, în ajutorul  Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, pe raza judeţului Galaţi, prin care s-a achiziţionat pentru aceasta un autoturism Logan.

A urmat o hotărâre CJ din 2009, privind transmiterea fără plată a unor bunuri în patrimoniul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, echipamente GPS, fără a se plăti însă şi abonamentul către reţea. Lucru care s-a îndreptat acum.

Citit 951 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.