Licenţe pentru chioşcuri pe domeniul public

Licenţe pentru chioşcuri pe domeniul public
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Nu mai puţin de 17 amplasamente, majoritatea pe Faleza Inferioară şi în Grădina Publică, sunt puse la bătaie de Primăria Galaţi pentru atribuirea de licențe de ocupare a domeniului public.

Astfel, potrivit anunţului postat de municipalitate, pentru comercializare înghețată și/sau băuturi răcoritoare sunt pregătite locuri în: Grădina Publică, zona fitness şi intrarea de pe latura de sud-est (două amplasamente), aleea pietonală de la P-uri (două), Parcul Viva, Orăşelul Copiilor, Faleza Inferioară (patru amplasamente). Pentru a vinde dulciuri, produse de patiserie și/sau băuturi răcoritoare sunt trei locuri pe Faleza Inferioară şi unul în zona fitness a Grădinii Publice, iar pentru închirierea de bunuri recreaționale și echipamente de agrement două locuri pe Faleza Inferioară.

Pentru atribuirea licenţelor va fi organizată licitaţie publică, cu oferte individuale, în plic. Data-limită de depunere a documentelor este 18 mai 2021, ora 14,00.

Primăria vrea să atragă noi venituri la bugetul local al municipiului Galați, asigurând şi servicii complete pentru cetățeni.

Citit 3430 ori Ultima modificare Joi, 06 Mai 2021 10:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.