Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

Nu, nu e deloc o glumă! Partidul Dacismului Autonom Conservator din România există, şi chiar a depus documentele privind veniturile şi cheltuielile realizate în 2020, aşa cum cere legislaţia în vigoare.

Tot în listele publicate în Monitorul Oficial am găsit Partidul Comunist Român - Secolul XXI!

Ca să ştiţi, există şi Partidul Liga Organizată a Regiunilor Drepte "L.O.R.D.", dar şi Partidul Alianța Pentru Educație şi Reformă (AER).

Tot la capitolul "creativitate şi ideologie politică", aflaţi că pe eşichierul românesc mai există: Partidul Adevăr şi Dreptate, Partidului Națiunea Română (PNRO), Partidul National Pentru Patrie, dar şi Partidul Noua Românie.

Cât despre Partidul Alternativa Dreaptă, acesta a avut şi candaţi la Galaţi la recentele alegeri.

Nu vă putem spune ce principii, doctrine şi ţeluri politice şi-au asumat aceste formaţiuni, dar nimic nu vă împiedică să le căutaţi şi să întrebaţi!

Citit 594 ori Ultima modificare Luni, 17 Mai 2021 14:15

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Marți, 18 Mai 2021 16:42 5.13.148.*** Link la comentariu
    0
    4

    IN popor se spune ca ,,atunci cand sunt prea multe moase moare copilul cu buricul netaiat!,,Cam multi amatori sa inhate din banii pusi la bataie de catre stat pentru aspirantii la puterea politica!IN S.U.A. sunt doua mari partide,in China cred ca unul singur si sa ne uitam la ce nivel sunt...ametitor pentru noi,care de 30 de ani facem cu sutele lacasuri de cult si nu am fost in stare sa facem o autostrada Constanta-Arad,atat de necesara pentru dezvoltarea tarii!!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.