Candidaţi avem, începe lupta

Candidaţi avem, începe lupta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o zi plină de scenarii, lucrurile s-au limpezit: candidatura la primăria Galaţiului revine celor de la PNL, iar preşedinţia CJ, PSD-ului.

O decizie prin care Centrul se spală pe mâini şi lasă organizaţiile cu prea mulţi candidaţi pentru cele (doar) două posturi să decidă singure. Pentru Primăria Galaţi însă, Crin Antonescu a spus clar: candidatura revine PNL-ului, adică lui Marius Stan.

Nu aceeaşi postură tranşantă s-a înregistrat şi la PSD; doar prin deducţie logică se poate spune că doctorul Bacalbaşa este candidatul PSD pentru preşedinţia CJ (căci el a întrunit voturile majorităţii în organizaţia judeţeană), însă în lipsa oricăror  declaraţii oficiale, asumate, ale liderilor sociali-democraţi, totul rămâne învăluit într-un mister greu de înţeles.

Pe de altă parte, rămân multe întrebări fără răspuns: va candida independent Nicuşor Ciumacenco? Dar Eugen Durbacă? Şi mai ales, va demisiona primarul Dumitru Nicolae (aşa cum se vehiculează), pentru a crea premizele unor alegeri locale anticipate, în care PSD să îşi poată susţine, la vedere, candidatul – Ciumacenco?  Despre toate acestea citiţi în paginile de mâine ale cotidianului nostru.

Citit 1129 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.