Cine face Strategia de dezvoltare metropolitană a Galaţiului
Foto: Site Primăria municipiului Galaţi

Cine face Strategia de dezvoltare metropolitană a Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, Primăria tocmai a atribuit firmei Civitta Strategy & Consulting contractul pentru servicii de consultanţă în vederea realizării strategiei de dezvoltare teritorială metropolitană, cu preţul de 186.626 de lei, fără TVA. Proiectul a demarat luna aceasta.

Conform datelor oficiale realizarea acestei strategii, a unui plan de acţiune, programe și proiecte teritoriale sunt necesare în vederea pregătirii portofoliului de proiecte destinat finanțării din fonduri externe nerambursabile, pentru perioada de programare 2021-2027. De asemenea trebuie stabilite „prioritățile comune de dezvoltare la nivel zonal în domenii precum: dezvoltare urbană, regenerare urbană, transporturi, infrastructură tehnico-edilitară, managementul deșeurilor, specializare inteligentă etc.”.

„În acest sens, în perioada următoare vor fi contactate unitățile administrativ-teritoriale din apropierea municipiului Galați și vor fi discutate principalele linii de dezvoltare și oportunități de accesare a fondurilor nerambursabile”, transmite Primăria prin Biroul său de presă.

Citit 2251 ori Ultima modificare Vineri, 21 Mai 2021 00:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.