Negociere pentru terenul de la Liceul de Artă

Negociere pentru terenul de la Liceul de Artă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Constituirea comisiei de negociere în vederea achiziționării unor imobile necesare desfășurării în condiții optime a activității specifice de administrație publică locală va fi supusă aprobării consilierilor locali la şedinţa de joi, 27 mai 2021. Conform documentelor, din componența comisiei de negociere urmează să facă parte membrii Comisiei de buget-finanțe, administrarea domeniului public şi privat al municipiului, a Consiliului Local Galați. Iar secretariatul comisiei va fi asigurat de funcționarii din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, numiți prin dispoziție a edilului-şef.

Principala misiune a comisiei va fi să negocieze achiziţiile "în condiții de oportunitate și respectare a principiilor legalității și eficacității utilizării fondurilor publice".

Primul obiectiv îl reprezintă terenul pe care este construită sala de festivităţi a Liceului de Artă, despre care aţi citit în repetate rânduri în ziarul "Viaţa liberă".

De asemenea, comisia va negocia cumpărarea unui teren liber aflat în imediata vecinătate a Cimitirului "Sf. Lazăr", în vederea extinderii acestuia.

Citit 1797 ori Ultima modificare Joi, 27 Mai 2021 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.