La Plaja "Dunărea" se caută salvamari şi comercianţi de mâncare şi băutură
Foto: Cristian Deceanu

La Plaja "Dunărea" se caută salvamari şi comercianţi de mâncare şi băutură
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Deşi data la care va fi (re)deschisă Plaja "Dunărea" este incertă, Gospodărire Urbană SRL face deja angajări şi scoate la licitaţie publică 15 terenuri aflate în incinta zonei de agrement, pretabile pentru rulote cu mâncare (food-truck), baruri pe plajă şi la piscină.

Potrivit unui anunţ postat de Gospodărire Urbană, din 21 mai 2021, societatea organizează preselecţie în vederea unor angajări în cadrul bazei de agrement "Plaja „Dunărea". Sunt disponibile opt posturi de muncitori calificaţi - doi electricieni automatizări şi şase instalatori apă-canal şi şase posturi de muncitor necalificat. De asemenea, este nevoie de zece salvamari pentru bazinele de înot. Pentru calificarea şi atestarea salvamarilor ar putea fi organizate cursuri la Constanţa, important este ca aceştia să fie buni înotători.

Tot Gospodărire Urbană, în calitate de administrator al Plajei "Dunărea", a scos la licitaţie publică cu strigare 15 terenuri aflate în incinta acesteia, pretabile desfăşurării de activităţi comerciale. Astfel, în zona de spaţiu verde sunt disponibile 11 terenuri pentru food-truck/ modul vânzare, destinat consumului de alimente. Pentru pavilion beach bar, destinat consumului de băuturi şi îngheţată, sunt disponibile trei terenuri, iar pentru pool bar, destinat consumului de băuturi alcoolice și non-alcoolice, este disponibilă o singură suprafaţă. Preţul de pornire în cadrul licitaţiei este de 35,96 lei fără TVA/mp/lună. Cererile de înscriere se pot depune până pe 4 iunie, iar licitaţia este programată pe 7 iunie, în caz de neadjudecare urmând să fie reluată pe 15 iunie.

Conform datelor noastre, Transurb ar urma să introducă două trasee estivale către Plaja "Dunărea".

Citit 12569 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Mai 2021 12:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.