Pensionarii se pregătesc de alte proteste

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Joi, pichetarea Prefecturii *

Pensionarii gălăţeni şi-au schimbat puţin planurile, faţă de săptămâna trecută.

Dacă joia trecută vârstnicii anunţau că doresc să picheteze sediul PDL, ieri, liderul Asociaţiei Pensionarilor din România 2007 – Galaţi, Constantin Ciucă, ne-a informat că „vom picheta Prefectura judeţului Galaţi, joi, 20 mai, între orele 10.00 şi 12.00”.

„Nu ne-a dat autorizaţie pentru pichetarea sediului PDL. Vom protesta alături de Alianţa Europensionarilor din Galaţi şi dacă vor dori şi alte asociaţii să ni se alăture sunt binevenite”.

Potrivit lui Ciucă, „pensionarii sunt din ce în ce mai hotărâţi să meargă mai departe. Intenţia de a ne tăia 15 la sută din pensii, noi, pensionarii, îl considerăm un lucru criminal”.

„Dacă este criză şi trebuie să facem sacrificii, vă chemăm să fiţi voi primii, iar noi, cei mulţi, vă vom urma”.

Liderul le dă politicienilor chiar câteva sugestii de colectare suplimentară a taxelor la bugetul de stat: impozitarea maşinilor de lux, a „iahturilor, elicopterelor, caselor de lux, a terenurilor de vânătoare, moşiilor…”.

„Renunţaţi la excursiile de lux, la cumpărături în străinătate! Nu se întâmplă nimic dacă din veniturile voastre brute daţi jumătate ţării!”.

Liderul pensionarilor îşi încheie cu o concluzie tristă: „Noi, pensionarii, cu amărăciune vedem că am ajuns un balast pentru voi, progenituri ale răului, că pentru binele vostru trebuie să fim lichidaţi, sacrificaţi!”.

Citit 432 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.