De ce îi trebuie Primăriei un gard de doi metri
Foto: Marian Calestru

De ce îi trebuie Primăriei un gard de doi metri
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Cu 16 voturi „pentru”, zece voturi „împotrivă” şi o abţinere, gardul care ar urma să fie ridicat în cadrul proiectului „Amenajări exterioare sediul Primăriei Galați” a fost adoptat.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul „Viaţa liberă”, administraţi locală îşi doreşte pentru sediul din strada Domnească nr. 54 un gard format din soclu plin, placat cu plăci ceramice de culoare gri, cu închideri din panouri de fier forjat pe latura de sud, împrejmuire ce va fi dublată cu un gard viu. Conform documentelor, „latura de sud a imobilului necesită completarea împrejmuirii deoarece creează disconfort atât vizual, cât şi funcțional”.

Întrebat în ce constă acest disconfort, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, a explicat: „Noi creăm, pare-se, disconfort vizual vecinului. Nu numai că se vede în curtea dumnealui, dar se poate şi ajunge foarte uşor acolo. Dacă dumnealui vrea, poate ajunge până la o acţiune în grăniţuire. Nu e musai, nu e cel mai imperativ proiect pe care trebuie să-l facem, dar avem o discuţie ceva mai aprinsă de multă vreme pe tema asta cu vecinul. Poate ajunge să ceară şi în instanţă lucrul acesta. Cel mai probabil ar şi câştiga. Dar e la latitudinea dumneavoastră dacă votaţi”.

Proiectul a fost aprobat. Nimeni nu a fost intrigat, însă, şi nu a cerut explicaţii cu privire la valoarea totală a investiţiei, de 95.820,39 lei fără TVA, de la bugetul local, durata de realizare fiind de 12 luni.

Citit 3062 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iulie 2021 00:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.