Patru proiectanți se bat în oferte pentru Faleza Dunării

Patru proiectanți se bat în oferte pentru Faleza Dunării
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un ofertant unic și trei asocieri se bat pentru contractul cu o valoare estimată de 1.953.058 de lei fără TVA, având ca obiect serviciile de proiectare pentru „Revitalizarea turismului din Galați, prin valorificarea durabilă a elementelor de patrimoniu cultural și natural de pe Faleza Dunării”. Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, este vorba despre Adest Architecture SRL, Asocierea Expert Project Team - AMG Lorem Consult - Arhideskvision, Asocierea Meva Concept – Proartcons și Asocierea Structi Punct - Specialist Smart Group. Criteriul de atribuire a contractului este „cel mai bun raport calitate-preț”.
În cadrul contractului se vor realiza servicii de proiectare – elaborare documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie, proiect tehnic de execuție și proiect pentru autorizația de construire, termenul de realizare fiind de opt luni. Finanţarea va fi asigurată prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020.
Gălățenilor li se promite „o zonă spectaculoasă la malul Dunării pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut, îmbinând un circuit cultural dat de monumentele de for public, unul sportiv și unul de promenadă”.

Citit 2900 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:19

2 comentarii

 • postat de ADYtza74
  Miercuri, 28 Iulie 2021 14:30
  109.166.135.***
  Poate nu se mai merge cu sloganul "cel mai mic preț" , că oricum se mai adaugă de la dublu spre triplu până la final și nici după "calitate - preț" că și aici găseam calitate proastă ,termene depășite și preț mărit. Să câștige cei cu un adevărat istoric în lucrări ok.
  1
  1
  Raportează
 • postat de Nicu
  Miercuri, 28 Iulie 2021 11:25
  5.13.201.***
  Ce este atata graba ? Se apropie alegerile locale si CJ ? Ca asa au promis in 2020 Pucheanu si Fotea ca fac un parteneriat pentru amenajarea Falezei Dunarii. Ca doar asa se mai Domul si se mai "misca ceva" in Galati !
  2
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.