Primăria Galaţi angajează un şef şi un subaltern

Primăria Galaţi angajează un şef şi un subaltern
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unei funcţii publice de conducere vacante de șef al Serviciului Organizare Evenimente, Primăria municipiului Galaţi anunţă pe portalul propriu că organizează concurs. Este vorba despre un post nou creat în organigrama administraţiei locale, după cum aţi putut afla din ziarul Viaţa liberă.

Candidaţilor li se cer nu doar studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă ci şi să fie absolvenți ai studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă. De asemenea, trebuie să mai aibă vechime de minimum cinci ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. Dosarele de concurs se pot depune până pe 18 august 2021, iar proba scrisă este programată pe 31 august şi va fi urmată de interviu.

Tot Primăria anunţă organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad superior – Serviciul Organizare Evenimente. Candidaţilor li se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramura - științe juridice şi vechime de minimum şapte ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. Dosarele de concurs se pot depune tot până pe 18 august 2021, proba scrisă este programată pe 31 august şi va fi urmată de interviu.

Citit 4958 ori Ultima modificare Marți, 03 August 2021 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.