Au fost amplasate primele zece puncte de colectare a deșeurilor supravegheate video

Au fost amplasate primele zece puncte de colectare a deșeurilor supravegheate video
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Primele zece puncte moderne de colectare a deșeurilor, prevăzute cu sisteme de supraveghere video, au fost amenajate, anunţă Primăria municipiului Galați. Acestea se găsesc în cartierele Micro 18 (zona blocurilor A5, B10, C10, E4 și G6), Micro 20 (zona "Doi cocoși") și Țiglina 1 (zona ITM, Orășelul Copiilor, strada Saturn - unul în apropierea benzinăriei și unul în apropierea pieței).

"Punctele de colectare a deșeurilor dispun de module care pot fi acționate la pedală, pentru colectarea selectivă (gunoi menajer, hârtie, carton, plastic, metal și sticlă). Mai mult, aceste puncte au sisteme moderne de monitorizare video, alimentate de panouri fotovoltaice, fiind totodată racordate la sistemul de canalizare", precizează administraţia locală.

Reamintim, Primăria a încheiat un acord-cadru, valabil 24 de luni, în valoare de 4,9 milioane de lei fără TVA, privind achiziția și montajul a 150 de puncte moderne pentru colectarea selectivă a deșeurilor, contractul fiind semnat cu firma Pop Industry. Primele zece puncte au fost amenajate în cadrul unui contract subsecvent în valoare de 328.000 de lei fără TVA.

Citit 4031 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Octombrie 2021 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.