Saci de gunoi ai Ecosal, aruncaţi în spaţiul verde de pe strada Brăilei

Saci de gunoi ai Ecosal, aruncaţi în spaţiul verde de pe strada Brăilei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În situaţia pandemică în care ne aflăm, ultimul lucru de care avem nevoie sunt gunoaie aruncate la întâmplare, care să se adune şi să creeze focare de infecţie. Şi, totuşi, oamenii continuă să arunce deşeuri peste tot, iar multe zone verzi din oraş, mai izolate sau pur şi simplu mai puţin accesibile, devin gropi de gunoi ad-hoc, din pricina cetăţenilor iresponsabili. Că Ecosal nu reuşeşte să le cureţe pe acestea (vezi spaţiul de la intersecţia străzilor Braşov şi Argeşului, din Micro 17, despre care am scris ultima dată pe 15 octombrie a.c. şi unde gunoaiele acoperă un spaţiu verde situat într-o zonă circulată, vizavi de un nou magazin alimentar) e una, dar, mai nou, chiar angajaţii companiei aruncă deşeurile pe unde apucă.

Miercuri după-amiază, în spaţiul împădurit de pe strada Brăilei, pe sensul de urcare spre Micro 19, la câţiva metri distanţă de trotuar, dar într-un spaţiu unde nu aveau cum să cadă întâmplător, tronau cel puţin 20 de saci Ecosal, frumos imprimaţi cu numele companiei şi al Primăriei Galaţi, care, cel mai probabil, fuseseră scoşi din coşurile de gunoi stradale. Cum de au ajuns în spaţiul verde, printre copaci, în loc să fie transportaţi unde le era locul, ne va lămuri probabil Ecosal, pe care o tragem public la răspundere pentru situaţie. Până una-alta, realitatea este clară din fotografii: iresponsabilitate, neîndeplinirea sarcinilor de serviciu etc. Dacă le cerem, pe bună dreptate, oamenilor să nu arunce gunoiul aiurea, nu ar fi normal să începem cu angajaţii firmei de curăţenie?

Citit 1819 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Octombrie 2021 19:15

1 comentariu

 • postat de Galatean
  Sâmbătă, 23 Octombrie 2021 19:41
  78.96.83.***
  Angajatii de la Ecosal, sigur, sa nu fim rautaciosi, este stilul lui Pucheanu de cand era director, apoi, acest stil, l-a adus in Primarie!

  Parcurile, strazile, orasul in genere este plin de gunoaie sub obladuirea Primariei.
  4
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.