După aeroport, legătură cu Autostrada Soarelui
Foto: Cristian Deceanu

După aeroport, legătură cu Autostrada Soarelui
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Pe lângă "Studiul de oportunitate privind dezvoltarea în cooperare cu autoritățile locale a unui aeroport în zona Brăila-Galați", prevăzut în Programul de guvernare al coaliţiei PNL-PSD-UDMR, pentru perioada 2021-2024, judeţul nostru ar mai putea avea ceva de câştigat. "Mai puteți trece și că am prins un drum trans-regio Brăila - Călărași - Chiciu, ce ne va lega de Autostrada Soarelui (A2)", ne-a transmis senatorul PSD Marius Humelnicu, precizând că este unul dintre cei care au lucrat la acest plan de guvernare pe domeniul transporturilor.

Citit 4065 ori Ultima modificare Marți, 30 Noiembrie 2021 02:48

7 comentarii

 • postat de Akbar
  Duminică, 05 Decembrie 2021 17:40
  5.13.133.***
  Senatorul PSD Marius Humelnicu este unul dintre cei care au lucrat la planul de guvernare pe domeniul transporturilor. Sa ne fereasca Dumnezeu, daca intr-o tara ce se vrea europeana, fotbalistii lucreaza la planuri nationale. Da' niste absolventi de facultati in domeniu n-ati gasit ? Da' niste antreprenori cu experienta in infrastructura nu mai sunt ? Echipe de juniori nu mai sunt de antrenat in tara asta ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cișmeaua/crâșma gălățeană
  Joi, 02 Decembrie 2021 00:41
  46.97.176.***
  Bă...asta meritați...adică NIMIC pentru GALAȚI. NIMIC...exact după chipul și asemănarea băștinașilor și a "găști"-nașilor din cocina numitå GALAȚI.

  IAR ni se spune că se face ceva și ceva(bun), DAR tot pentru Brăila și pentru brăilițenii lor sclifosiți, când pentru sclifosiții de gălățeni iarăși nimic, iarăși ocoliți, iarăși ignorați... Pe nicăieri nu se scrie de GALAȚI de parcă GALAȚIUL ar fi ceva neimportant, ceva insignifiant, ceva de ocolit, ceva de neglijat, ceva de nepomenit... Dar bouă gălățenilor iarăși ni se livrează lozinci cret!noide gen..."să fim mulțumiți, că dacă se face ceva bun în/către alt(e) oraș(e) e bun și pentru păstârnacii/vietățile sinistre de gălățeni(doar așa-zis gălățeni în teorie, doar cu bolentinul, că în fapt ioc)...ce se face la alții.

  Veți" beneficia de așa-zisa modernizare benefică, către alții, către bråilița...așa cum ați beneficiat voi gălățenii, voi așa-zis gălățeni(doar pe hârtie gălățeni...așa cum ați "beneficiat" voi gălățenii scl!f0siți/fand0siți/ar0ganți/ign0ranți și de investiția făcutå de YAZAKI și alte conpanii în orașul vecin, la Brăilița, pentru brăilițeni sau prin alte orașe...adicå 0(ZERO) BENEFICIU pentru gålățanii de voi scl!f0siți/fand0siți/ar0ganți cât mai ales ign0ranți.

  Când nu ați vrut nimic pentru orașul vostru/nostru GALAȚI, către orașul vostru/nostru GALAȚI...precum proiectul de conectare/tranzitare/frecventare a orașului vostru/nostru GALAȚI prin gunel pe sub Dunăre...Ați rămas din nou fără nimic. Încă o dovadă în plus(asta dacă mai era nevoie) că problema acestui oraș GALAȚI ținut mereu sub talpa mediocrității...problema acestui oraș GALAȚI a fost întotdeauna și este popvlația băștinașă gălățană, cu bolentin de GALAȚI.

  Dar, zic...să ne minunăm în continuare noi gălățenii de ceea ce au și vor avea alții pentru orașele lor conectate/tranzitate/frecventate și nu OCOLITE, ținute la colț precum GALAȚIUL.

  Pun pariu că pentru unii începe să sune chiar vital pentru GALAȚI proiectul fostului primar, proiect de subtraversarea Dunării și de conectare/tranzitare/frecventare directă a orașului nostru.

  Brăila vă râde din nou în nas că ei au știut să ținå cu propriul lor oraș și cu proiectele de conectare/frecventare/tranzitare a propriului lor oraș... Pe când GALAȚIUL VOSTRU/NOSTRU este lăsat în continuare în mocirla nefrecventării/netranzitării/neconectării, mereu la și altele, mereu la gvn0i, mereu neinteresant pentru alții.

  Mulțumiți-le celor de la GALAȚI, câțiva scl!f0siți(câțiva, dar de ajuns) pentru mocirla/subdezvoltarea în care se află GALAȚIUL, mereu pe lângă, întotdeauna pe lángă orice pe lângă orice...

  Aleși/politicheni de GALAȚI, aleși prin voturile gălățenilor, dar care aleși/politicheni gălățeni țin/susțin (cu) proiectele de modernizare, de nodernizare, tranzitare/frecventare a altor orașe, a orașelor vecine.
  Probabil o să le zică niște z3vzeci și vasluienilor că ce se face la Brăilița brăilițenilor "e bun" și pentru ei vasluienii. Așa-i când tu votant gălățan votezi/susții/încurajezi NIMICUL realizat pentru GALAȚI, ÎN GALAȚI.

  Unora vă puțea ideea de a avea un proiect colosal/mirific precum tunel de subtraversarea Dunării la GALAȚI.
  11
  6
  Raportează
 • postat de Terente
  Miercuri, 01 Decembrie 2021 14:58
  89.136.187.***
  Ma umfla rasul citind bazaconiile astea!
  Politicienii dau din gura fara oprire. Parca's conectati "pe direct". Nu-si mai revin. Dupa ce au promis cate in luna si'n stele, risipind cu nonsalanta sperantele noastre de-o viata, transformand orasul dintr-o realitate palpabila cu zeci de fabrici si institutii, de unde sute de mii de oameni isi castigau painea, intr-o urbe ce abia ii mai poti vedea un viitor, unde peste tot vezi urmele funeste ale conducerii de cea mai joasa speta, nici acum nu-si pot tine macar gura. Azi de ziua Romaniei, puteau macar sa TACA. Azi sa fim lasati si sa nu mai auzim de ei nimic. Un pic de bun simt...
  La multi ani Romanie!
  1
  14
  Raportează
 • postat de Gore
  Marți, 30 Noiembrie 2021 19:07
  148.252.132.***
  Cam tare vinul anul asta!
  2
  22
  Raportează
 • postat de paloma
  Marți, 30 Noiembrie 2021 16:34
  5.13.145.***
  Portul multimodal, aeroport, legatura cu AS(nu se spune cum si unde)... cand ne-am trezit era dimineata...si eram in Galati, oras pe care parlamentarii de Galati, il vor sterge in curand de pe harta !!!
  2
  18
  Raportează
 • postat de Vazan
  Marți, 30 Noiembrie 2021 16:21
  37.162.129.***
  Cu humelnicu ăsta, aeroportul e ca și făcut în mintea multora dintre voi. Vai de voi.
  2
  21
  Raportează
 • postat de Traian B
  Marți, 30 Noiembrie 2021 14:13
  37.251.221.***
  Bravo, Humelnicu!
  24
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.