Numărul trecerilor de pietoni iluminate a ajuns la 43

Numărul trecerilor de pietoni iluminate a ajuns la 43
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Utile atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi, nu mai puţin de nouă treceri de pietoni iluminate cu becuri tip LED, eficiente din punct de vedere energetic, au fost amenajate zilele trecute. Astfel, pentru mai multă siguranță în trafic, numărul total al acestor treceri de pietoni a ajuns la 43.
Cele mai noi se află pe următoarele străzi: Crizantemelor (zona Secției 2 Poliție), Oțelarilor (zona supermarket), Traian (intersecția cu strada Cezar), Oltului (în zona restaurant [probabil Cina n.red.] şi la intersecția cu strada Gorunului), Ionel Fernic (intersecția cu strada Dr. P. Galatzi), Nae Leonard (intersecția cu strada Gheorghe Doja), Milcov (zona blocului V1) şi Aurel Vlaicu (intersecția cu strada Nae Leonard).

Citit 1429 ori Ultima modificare Vineri, 07 Ianuarie 2022 17:34

1 comentariu

 • postat de sitizan
  Luni, 10 Ianuarie 2022 06:26
  5.13.157.***
  Sunt utile aceste lumini. Nu contest...DAR...mai multa siguranta in trafic (atat pentru soferi cat si pentru pietoni) s-ar produce daca ar fi si loc 2-4 metri in stanga/dreapta trecerilor de pietoni. Cand pedestrii se strecoara printre masini parcate PE trecerea de pietoni sau chiar langa aceasta zebra, la inaltimea medie a populatiei si copiilor, traficul este la fel de riscant.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.