Cu Marius Stan, înainte!

Cu Marius Stan, înainte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noua conducere aleasă a PNL - Mihai Manoliu şi Victor Paul Dobre - a ieşit la rampă, gata pentru bătălia din 2012. Pentru nimeni nu mai e un secret că vârful de lance al liberalilor la Primăria Galaţi va fi Marius Stan, preşedintele Clubului de Fotbal Oţelul.

Liberalii sunt ferm convinşi că, în noua formulă de conducere, nimic nu le va sta în cale. Chiar dacă deputatul Victor Paul Dobre a fost reales în funcţia de lider al organizaţiei judeţene, la cârma PNL sunt şi forţe noi:

„Din cei 28 de membri ai Biroului Permanent Judeţean, 14 sunt noi. Avem şase doamne faţă de două câte am avut în trecut. Din cei nou-veniţi sunt tineri şi foarte tineri. Din rândul lor vor fi candidaţii la viitoarele funcţii de consilieri judeţeni, locali, parlamentari, primari”, a declarat Dobre.

Liderul reales al PNL a reafirmat obiectivele principale ale filialei locale: conservarea şi îmbunătăţirea scorului în judeţ, câştigarea primăriilor la Galaţi şi Tecuci.

„Apreciez că faţă de alte perioade electorale, suntem mai pregătiţi ca niciodată; cred în trendul general al PNL care e în creştere, cred în pozitivul mesaj al lui Crin de încredere în ochii românilor şi cred că PNL va avea rezultate frumoase în 2012”, a declarat Victor Paul Dobre.

Citit 1252 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.