Aleea de la P-uri, modernizată până în aprilie anul viitor

Aleea de la P-uri, modernizată până în aprilie anul viitor
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Potrivit Primăriei Galaţi, până la sfârșitul lunii aprilie a anului viitor, aleea de la P-uri ar trebui să fie modernizată. Deocamdată, s-a făcut predarea amplasamentului către constructor. Lucrările vor fi realizate de asocierea Tancrad SRL (lider de asociere) - Lemacons SRL - ATU Consulting SRL, în cadrul unui contract în valoare de 13 milioane de lei cu TVA.

Municipalitatea îşi doreşte reamenajarea completă a zonei cuprinse între strada Navelor și parcul de la Elice, a spațiilor verzi, plantări de arbori, realizarea de fântâni arteziene, paviment cu jeturi de apă și amenajarea unui curs de apă. Din punct de vedere tehnic, aleea urmează să aibă mobilier urban modern, sistem de drenare a apelor pluviale, precum și un sistem de iluminat decorativ și arhitectural.

"Continuăm modernizarea centrului orașului, un proiect pe care mi l-am asumat și care a cuprins până acum zonele Spicu - Romarta, Potcoava de Aur, Piața Regală, strada Domnească (zona centrală), Parcul "Mihai Eminescu" și Pasajul "Dunărea". Mai mult, în prezent se lucrează și pentru modernizarea zonei cuprinse între Potcoava de Aur și Trei Star. Totul pentru ca gălățenii să se bucure de spații moderne, deschise și primitoare în centrul orașului", spune primarul Ionuţ Pucheanu.

Citit 3683 ori Ultima modificare Vineri, 25 Februarie 2022 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.