Apelul primarului Galaţiului către asociaţiile de proprietari: Fonduri pentru consolidarea blocurilor cu risc seismic!
Foto: Anca Melinte

Apelul primarului Galaţiului către asociaţiile de proprietari: Fonduri pentru consolidarea blocurilor cu risc seismic!
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

“Asociațiile de proprietari au ocazia să vină în parteneriat cu Primăria pentru consolidarea și eficientizarea energetică a blocurilor cu risc seismic.

Vorbim de un program ce se derulează în cadrul PNRR, iar cererile de finanțare trebuie depuse în perioada 1 aprilie – 30 mai 2022”, anunţă, într-o postare pe pagina sa publică de Facebook, primarul Ionuţ Pucheanu.

Edilul-şef atrage atenţia că fondurile sunt limitate, iar principiul care se aplică este primul venit - primul servit. Deci, întreaga documentație este bine să fie gata până la 1 aprilie!

„Colegii din Primărie se vor ocupa de întocmirea și depunerea documentelor, dar asociațiile sunt cele care trebuie să vină către noi dacă doresc sprijin pentru consolidarea blocurilor, fiind vorba despre proprietăți private. Pentru detalii, președinții de asociații au la dispoziție numărul de telefon 0236307731”, transmite Ionuţ Pucheanu.

Citit 18627 ori Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2022 09:46

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul
  Vineri, 11 Martie 2022 10:36
  92.67.145.***
  Eu zic sa luati din banii ce au ramas necheltuiti din anii trecuti! Am inteles ca intre 40 si 85% din banii bugetului anual... raman necheltuiti... depinde de la an la an... si cam se evapora! Cum DNA nu avem la Galatz... mergem inainte mergand inapoi am eu o vorba!

  Avand in vedere ca locuitul in acest catunel intitulat gresit din punct de vedere fost economic Galatz, iar salashluitul aici ca om cinstit la privat reprezinta o pierdere financiara din start... raspunsul primariei nu-si are sensul!

  FURATI MAI PUTIN TOVARASHI Vin vremuri grele si s-ar putea sa ne trezim ca-n sceneta lui Divertis cu tunelul timpului...
  3
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.