O videoconferinţă cu scântei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce premierul Emil Boc a vorbit, timp de jumătate de oră, despre principalele măsuri anti-criză, prima fiind, evident, majorarea TVA, prefecţii din ţară au fost invitaţi să spună ce au pe suflet, sau ce nedumeriri au. Prefectul de Tulcea a luat cuvântul, referindu-se la inundaţii, cel de Dolj, la fel. Dinspre Galaţi, nici un cuvânt… 

Când însă legătura audio-video cu Bucureştiu s-a întrerupt, directoarea Direcţiei Agricole şi pentru Dezvoltare Rurală, Violeta Nanu, a venit la masa de discuţii şi a luat cuvântul: „dacă totul era bine şi minunat, înţelegeam să nu iau cuvântul, dar eu am o întrebare şi aş fi vrut să o adresez premierului”.

Din tonul ridicat al directoarei şi nemulţumirea evidentă, s-a înţeles că Violeta Nanu ar fi vrut să întrebe în cadrul videoconferinţei, dar nu a fost lăsată, probabil de prefectul Cosmin Păun.

Care prefect i-a şi răspuns, imediat, având loc un schimb de replici, pe un ton destul de ridicat… „Eu voiam să întreb dacă se are în vedere, la TVA şi taxarea inversă la produsele agricole, pentru că vor veni agricultorii să mă întrebe, săptămâna viitoare, şi nu ştiu ce să le răspund… Dar am să fac o adresare oficială către Prefectură şi răspunsul domnului prefect îl voi prezenta şi eu mai departe”, a concluzionat, nemulţumită, Violeta Nanu.

Prefectul Cosmin Păun a făcut, însă, apel, la concentrarea atenţiei pe subiectul „cel mai fierbinte” - posibilitatea înregistrării de inundaţii.

Citit 762 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.