Cum puteți propune Galațiul ca destinație pentru un city break

Cum puteți propune Galațiul ca destinație pentru un city break
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Dacă vă e drag Galațiul, îl puteți nominaliza pentru cea mai frumoasă destinație din țară până pe 10 aprilie 2022, la Prima Tv! Tot ceea ce trebuie să faceți este să completați foarte simplu și rapid datele din link-ul https://www.destinatiaanului.ro, așa cum vă îndeamnă și Primăria municipiului Galați.

„Dacă până acum, când plănuiați un city break, vă gândeați la orașe europene, să știți că și în România sunt regiuni care pot concura cu brio la acest capitol. Pe cele mai interesante dintre ele le veți descoperi în emisiunea «Destinaţia anului 2022», cea mai importantă competiţie de promovare a turismului intern, la Prima TV. Până atunci vă invităm să nominalizaţi destinaţiile preferate de vacanţă din ţara noastră, pe destinatiaanului.ro”, ne invită realizatorii emisiunii care va fi prezentată de Gianina Corondan.

Categoriile „Destinația Anului 2022” sunt: City Break (localități clasificate ca municipii, cu o ofertă turistică de tip city break) și Localități Turistice (localități cu populație mai mică de 20 de mii de locuitori, care doresc promovarea atracțiilor turistice de pe teritoriul lor).

În urma nominalizărilor şi a votului publicului, se vor acorda titluri de „Destinaţia Anului” celor mai atractive localităţi din Transilvania, Moldova şi Muntenia. În 2021, la prima ediţie a competiţiei au participat peste o sută de destinaţii din România, nominalizate de 18.000 de români. Banatul Montan a fost ales drept destinaţia anului 2021. Oradea a luat premiul juriului. Celelalte destinaţii finaliste au fost Iaşi, Ţara Maramureşului, Brăila şi Delta Dunării.

Citit 1464 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Aprilie 2022 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.