Hotărâre definitivă privind banii datoraţi Primăriei

Hotărâre definitivă privind banii datoraţi Primăriei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru că nu puțini sunt gălățenii care s-au arătat sceptici cu privire la suma pe care Primăria municipiului Galați ar urma să o primească de la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), Biroul de presă a revenit cu precizări.

„Primăria municipiului Galați este prima din țară care câștigă la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul cu Agenția Națională de Administrare Fiscală privind restituirea TVA aferentă unor obiective de investiții ale municipalității care ulterior au fost concesionate societăților din subordine. Este vorba despre 15 milioane de lei la care se adaugă accesorii (dobânzi, penalități). Dosarul a fost inițiat în februarie 2019, iar hotărârea definitivă a fost emisă în data de 13 aprilie 2022”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Citit 857 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 02:57

1 comentariu

 • postat de Mihnea
  Vineri, 29 Aprilie 2022 09:18
  5.13.236.***
  DE CE NU INVESTESTE in "Amenajare arteră de legătură între B-dul Dunărea şi B-dul Marii Uniri, drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră” ??? Doar este o promisiune repetata anual de toti primarii (majoritate PSD), de la Dumitru Nicolae si pana la Ionut Pucheanu. Sau se urmareste stricarea carosabilului de pe B-dul Galati si Strada Otelarilor in acest fel sa se mai cheltuie alti bani ???
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.