Petreceri în fiecare weekend la Plaja "Dunărea", în noul sezon estival

Petreceri în fiecare weekend la Plaja "Dunărea", în noul sezon estival
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Evenimente şi petreceri în fiecare seară de vineri şi sâmbătă, asta li se pregăteşte gălăţenilor în noul sezon estival la Plaja "Dunărea". În vreme ce Primăria municipiului Galaţi încearcă pentru a treia oară să găsească un furnizor pentru două piscine modulare, SC Gospodărire Urbană, administratorul zonei de agrement, a cumpărat 250 de şezlonguri noi, nisip pentru zona de plajă şi produse chimice pentru tratarea apei şi întreţinerea piscinelor.

"În acest sezon, ne dorim să organizăm evenimente și petreceri în fiecare seară de vineri și de sâmbătă. Parteneri ne vor fi cei care au câştigat licitaţia pentru închirierea barurilor și a zonei de food de la plajă. Vor fi evenimente cu muzică, DJ, dans, poate şi formaţii şi va fi cu siguranţă atractiv şi interesant", ne-a declarat directorul general al SC Gospodărire Urbană, Dragoş Magearu. Pentru cei interesaţi există posibilitatea închirierii zonei de agrement sau plajei, pentru organizarea de evenimente, aşa cum s-a întâmplat în septembrie anul trecut, când a avut loc festivalul "Danube Rock Sounds".
Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, firma care administrează Plaja "Dunărea" a cumpărat, până acum, 300 de tone de nisip sortat şi spălat, în valoare de 18.300 de lei, pentru a îmbunătăţi condiţiile existente. De asemenea, au mai fost cumpărate şi livrate 150 de şezlonguri din lemn, cu saltea personalizată cu serigrafie "Plaja Dunărea" cu preţul de 52.500 de lei fără TVA şi se aşteaptă livrarea altor 100 de şezlonguri din lemn cu saltea inscripționată cu logoul Plaja "Dunărea", în valoare de 39.000 de lei fără TVA.
Directorul Magearu ne-a dat asigurări că în acest sezon vor fi suficiente umbrele pentru a acoperi suprafaţa necesară ca oamenii să se simtă confortabil.
Potrivit datelor din portalul achizițiilor publice, a fost încheiat un acord-cadru pentru produse chimice pentru tratarea apei şi întreţinerea piscinelor, în valoare maximă de 205.338 de lei fără TVA. Acordul are o durată de patru luni, de la 1 iunie până la 30 septembrie 2022.
Iar după licitaţiile anulate în lipsa ofertanţilor, Primăria încearcă pentru a treia oară să găsească furnizor pentru cele două piscine modulare mobile, racordate la utilităţi, pe care şi le-ar dori pe zona de nisip. De această dată, ofertele sunt aşteptate până pe 17 mai 2022, valoarea estimată a contractului fiind de 580.000 de lei fără TVA.
În ceea ce priveşte redeschiderea Plajei "Dunărea", autorităţile estimează că la jumătatea lunii iunie atât vremea cât şi condiţiile vor permite începerea sezonului estival.

Citit 6881 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Mai 2022 01:04

6 comentarii

 • postat de Dax
  Sâmbătă, 07 Mai 2022 14:22
  109.166.134.***
  Vine criza economica peste Europa. Preturile astea sunt doar inceputul durerilor.
  0
  1
  Raportează
 • postat de paloma
  Vineri, 06 Mai 2022 17:11
  5.13.141.***
  Nici Braila, nici Tulcea, nu au plaje la Dunare... Singura plaja a Galatiului la Dunare a fost la Cocuta, in judetul Tulcea !!! Pe vremea raposatului... La turn, mai erau doua bazine montate chiar pe Dunare ! Mai este o plaja(la Dunare) la Cotu' Pisicii... Restu' sunt bazine nu plaje !!! Mai degraba plaje se pot numi Lacul Sfanta Ana, Lacul, Rosu sau Lacul Ursu, Lacul Sarat!!!...
  2
  3
  Raportează
 • postat de Alexutz
  Vineri, 06 Mai 2022 12:30
  5.2.205.***
  Arata frumos modernizarea si poza foarte elocventa, balustrada aia scorojita e asa de cand eram eu copil si ma duceam......si au trecut ceva ani.

  Da bine ca a facut......
  1
  2
  Raportează
 • postat de florin
  Vineri, 06 Mai 2022 09:00
  86.124.200.***
  Acum cind nu functiona plaja de ce nu functiona!Acum cind functioneaza iar nu este bine!Un oras la Dunare fara plaja ......Acum eu nu stiu ce sa mai cred cu starea materiala a galatenilor!A ajuns motorina normala la 8.79 dar strazile din Galati sunt pline cu masini chiar si la orele in care lumea ar trebui sa fie la servici!Molurile pline chiar si dupa amiaza in cursul saptaminii!Lumea este fericita !Asa ca ma astept ca plaja sa fie plina!Noi romanii doar ne alintam!
  14
  19
  Raportează
 • postat de Stefan
  Vineri, 06 Mai 2022 07:07
  109.166.134.***
  da deci cumperi 150 de sezlonguri cu 350 bucata??? halal spalare de bani la asa cantitate daca te duceai la un producator mai mult de 160-200 nu iti lua
  3
  26
  Raportează
 • postat de saracia cuprinde tara
  Vineri, 06 Mai 2022 00:44
  89.137.231.***
  Vor veni acolo doar cei care isi permit pentru ca 80% dintre galateni se lupta sa supravietuiasca in conditiile in care uleiul este 9-10 lei , motorina 8 lei, preturile la gaze si electricitate au luat-o razna si multi romani se vor sinucide , mancarea e foarte scumpa , salariile tot mici , transportul scump. Ca sa ma scad din cheltuieli am renuntat la telefon mobil, mananc fara paine, am renuntat la dulciuri, fructe care oricum erau scumpe , am vandut toate cartile , am renuntat la televizor , haine nu am mai cumparat de vreo 8 ani , mananc doar o singura data pe zi in loc de 3 cum era in vremurile bune, nu mai merg la cinema si teatru , am renuntat la sucuri si bere si beau doar apa , daca ma duc in piata sau la magazin ori in centru merg pe jos si renunt la autobuz sau tramvai, am redus consumul de apa la jumatate , sunt mai stresat , la medic nu am bani sa dau , a scazut imunitatea , mipau cazut dintii si nu am bani sa merg la dentist .
  31
  33
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.