Primăria are trei spitale

Primăria are trei spitale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În total, cele trei unităţi au o datorie de 3,53 milioane lei, pe care ar trebui să o achite Ministerul Sănătăţii *

„Astăzi am semnat protocolul de preluare a celor trei spitale în administrare. Este vorba despre Spitalul de Psihiatrie «Elena Doamna», Spitalul de Copii «Sf. Ioan» (FOTO) şi Maternitatea «Buna Vestire», a declarat, ieri, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae.

Edilul a precizat şi care sunt datoriile la zi şi neachitate ale fiecărui spital, datorii care urmează să fie plătite de către Ministerul Sănătăţii şi care însumează 3,53 milioane de lei.

„Spitalul de Psihiatrie «Elena Doamna» are numai pe primul semestru al acestui an o datorie de 330.000 de lei, Spitalul de Copii are o datorie totală de 2,374 milioane de lei, din care 1,425  milioane de lei, numai pe primul semestru al acestui an, iar datoriile Maternităţii sunt de 827.000 lei, din care 401.000 lei, pe primul semestru al acestui an”.

Protocolul de preluare al spitalelor, semnat ieri, survine după şedinţa de îndată a CL Galaţi, de marţea trecută. În protocol se precizează clar că Ministerul Sănătăţii va achita datoriile la zi (adică până la sfârşitul lunii iunie) ale celor trei spitale.

Citit 619 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.