Haos şi Albă ca Zăpada

Haos şi Albă ca Zăpada
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PNL de Galaţi Victor Paul Dobre a avertizat asupra faptului că, deşi la nivelul partidului de guvernământ se fac foarte multe discuţii cu privire la data alegerilor de anul viitor şi la modalitatea în care acestea se vor desfăşura, în mod concret nu s-a întreprins nimic.

„Emblematic am putea spune - haos numele tău e PDL. Şi tot ceea ce se întâmplă: economia e în haos, în plan legislativ la fel. S-au deschis tot felul de şantiere, la regionalizare nu e o lege, nimic, se vorbeşte, doar în  talk-show-uri, în ceea ce priveşte comasarea alegerilor nu e nicio lege, niciun proiect, se vorbeşte haotic”.

În opinia lui Dobre, singura preocupare a actualului partid de guvernământ este câştigarea alegerilor de anul viitor şi nu relansarea economică a ţării: „În acest haos, ce face PDL? Mai scoate un iepure din pălărie: Mişcarea Populară, astfel încât oamenii să nu mai înţeleagă nimic...

Nu-i preocupă decât binele lor şi cum să îşi păstreze mai multe locuri în administraţia locală, judeţeană, centrală sau în Parlament prin manipularea alegerilor - votul prin corespondenţă şi câte şi mai câte idei din acestea. Dar ultima, se pare că asta e Alba ca Zăpada, un fel de ou în care e ascuns PDL cu oranjul, cu Boc şi toată ceata lor”.

Citit 582 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.