O nouă etapă de atribuire a locurilor în parcări de reședință

O nouă etapă de atribuire a locurilor în parcări de reședință
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Primăria Galați vrea să atribuie locurile rămase libere în parcările de domiciliu/reședință, în urma etapelor de atribuire anterioare.

Municipalitatea anunță printr-un comunicat de presă că, începând din 27 octombrie 2022, ora 00,00, până pe 29 octombrie 2022, ora 23:59, locurile rămase neatribuite în urma etapelor anterioare pot fi rezervate numai prin accesarea aplicației informatice online, la adresa https://parcari.primariagalati.ro.

După încheierea perioadei de rezervare, în intervalul 30 octombrie - 8 noiembrie 2022, se pot încărca online cererile pentru atribuirea unui loc de parcare în parcarea de domiciliu/reședință, însoțite de documentele menționate în Regulamentul prevăzut în H.C.L. nr. 337/2021, pe platforma https://parcari.primariagalati.ro, având posibilitatea modificării și completării documentelor până la finalizarea perioadei de depunere a documentelor.

Rezervarea și atribuirea locurilor de parcare din parcările de domiciliu/reședință se poate realiza doar de către persoanele cu domiciliul/reședința în municipiul Galați, în zona de deservire a parcării care: nu figurează în evidențele fiscale ale autorității locale cu obligații bugetare restante, inclusiv amenzi contravenționale; au în proprietate/folosință un autovehicul; au solicitat prin intermediul programului online de rezervare a locurilor de parcare postat pe site-ul www.primariagalati.ro.

Autovehiculul trebuie să fie cu Inspecția Tehnică Periodică (ITP) valabilă la data depunerii cererii, să aibă asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) valabilă la data depunerii cererii, să fie declarat și înregistrat în evidențele fiscale ale Primăriei Municipiului Galați, fără obligații de plată.

 

Citit 4367 ori Ultima modificare Marți, 25 Octombrie 2022 15:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.