Ce notă îi dă cetăţeanul Pucheanu primarului Pucheanu, după şase ani de mandat
Foto: Primaria Galati

Ce notă îi dă cetăţeanul Pucheanu primarului Pucheanu, după şase ani de mandat
Evaluaţi acest articol
(103 voturi)

„Ultima oară mi-am dat 9 sau 8? Cred că rămân în continuare la un 8. Dacă ar fi să fiu şi mai dur, cred că m-aş duce în 7,5, doar pentru că există câteva luni de zile în care am pierdut tempoul. Şi nu mă refer la faptul că am ratat fonduri europene! Ci, pur şi simplu, la faptul că proiectele pe care mi le propusesem să le fac în acest mandat puteau fi scoase la licitaţie în primăvară, nu în toamnă. Cu mai multă atenţie, am fi câştigat şase luni. Eu zic că vom recupera acest ecart”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, la Interviurile Reperul Tv. Întrebarea la care a răspuns a fost: ce notă i-ar da cetăţeanul Ionuţ Pucheanu primarului Ionuţ Pucheanu, după şase ani de mandat.

Politicianul a mai spus că, după terminarea unui eventual al treilea mandat de primar, în principiu, nu va mai exista un al patrulea. „Cred că 12 ani reprezintă un ciclu complet. E o perioadă consistentă de timp. Dacă nici în 12 ani nu ai reuşit să faci ceea ce ţi-ai propus cred că nici nu ar mai trebui să ţi se ofere şansa să mai strici încă patru ani de zile viaţa altor oameni.

Dacă nu gândeşti oraşul pentru generaţiile de până la vârsta ta este total greşit. Eu nu spun să excludem – dă-i Cezarului ce-i al Cezarului, şi pensionarilor! - dar oraşul acesta este al celor care acum au 18 – 20 – 25 – 30 de ani. Pentru următorii 30 – 40 – 50 de ani, oraşul acesta va fi al lor!”, a spus Pucheanu.  

Reamintim şi nota cu care tot primarul Pucheanu şi-a evaluat cei patru ani de mandat: „8,5… hai 8,6”.

Importantă este, însă, nota pe care i-o acordă gălăţenii, ei fiind beneficiarii administraţiei locale conduse de Ionuţ Pucheanu.

Citit 5240 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2022 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.