Topul chiulangiilor, contestat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Senatorul PNL Paul Ichim contestă datele prezentate în cel mai recent raport al Institutului de Politici Publice, unde apare cu o prezenţă de 63,3 la sută (234 de voturi finale date la şedinţe).

În justificarea sa, Paul Ichim enumeră cifrele care dau imaginea activităţii unui parlamentar: 45 de iniţiative legislative, 100 de luări de cuvânt, 81 de întrebări şi interpelări, 39 de declaraţii politice şi 13 moţiuni semnate.

În plus, Paul Ichim face referire la activitatea altor senatori gălăţeni – Laurenţiu Chirvăsuţă, sau Marius Necula - care, deşi au mai puţine iniţiative legislative, sau interpelări, au o prezenţă mai bună, calculată de IPP (de 79,7 la sută, şi, respectiv, 72,7 la sută şi, respectiv, 26,8 la sută): „O prezenţă ridicată nu justifică o activitate parlamentară atât de scăzută înregistrată de unii senatori, ceea ce arată că undeva raportul IPP conţine date eronate.

Nu este pentru prima dată când se observă un anumit grad de părtinire a rapoartelor IPP, grupul senatorilor PNL luând poziţie de fiecare dată când s-au constatat astfel de expuneri eronate ale datelor”.

Citit 664 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.