Prezenţa senatorilor gălăţeni, diferită de a partidelor

Prezenţa senatorilor gălăţeni, diferită de a partidelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prezenţa celor patru senatori gălăţeni este diferită de cea înregistrată de grupurile parlamentare din care fac parte Potrivit raportului Institutului pentru Politici Publice. 

Astfel, senatorul PDL de Galaţi Marius Necula a avut în prima sesiune din an o prezenţă de 72,7 la sută, peste prezenţa grupului PDL din Senat – 70,5 la sută. La fel, senatorul liberal Paul Ichim are o prezenţă de 63,3 la sută, peste prezenţa grupului de senatori PNL – 56,4 la sută.

Atipic este însă cazul senatorului PSD de Galaţi Gheorghe Saghian care are o prezenţă de 26,8 la sută (penultimul din lista de 131 de senatori), faţă de media grupului senatorial al social-democraţilor, de 69,7 la sută.

Un caz aparte îl constituie senatorul (fost PSD, actual independent) Laurenţiu Chirvăsuţă, cu o prezenţă de 79,7 la sută, situându-se pe locul 38, din totalul celor 131 de senatori. Comparativ cu alte judeţe, prezenţa senatorilor noştri poziţionează Galaţiul pe locul al 28-lea (din totalul de 42 de judeţe plus Bucureşti), cu o prezenţă de 60,7 la sută.

Citit 718 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.