Primăria s-a plictisit să demoleze pizzeria Da-Isi

Primăria s-a plictisit să demoleze pizzeria Da-Isi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După ce, săptămâna trecută, clădirea a fost evacuată cu forţa,  Primăria a lăsat-o mai moale cu demolarea

Astăzi se împlineşte exact o săptămână de când familia Panetta a fost evacuată cu forţa din clădirea în care funcţiona odinioară pizzeria Da-Isi.

Totuşi, felul în care arată acum construcţia - demolată pe jumătate şi aproape abandonată de muncitorii care ar trebui să cureţe locul - nu reflectă nici pe departe aceeaşi determinare pe care o clama, săptămâna trecută, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, în respectarea legii şi demolarea completă a construcţiei considerate ilegale.

„Am luat legătura atât cu societatea locală Ecosal, cât şi cu Direcţia Tehnică, pentru a se continua demolarea. Şi eu am constatat, cu nemulţumire, că lucrările de demolare trenează”, a spus viceprimarul.

Potrivit acestuia, lucrările s-ar fi oprit şi din cauză că unul dintre utilaje s-a defectat – o motivaţie destul de şubredă (să-i spunem, la modul elegant) pentru lipsa de continuitate a activităţii începute… „Am promisiuni clare că până la sfârşitul săptămânii locul va fi curăţat de moloz”, a mai adăugat Ciumacenco.

În momentul de faţă, ruina din centrul oraşului nu doar că arată oribil, dar reprezintă şi un real pericol. Este suficient ca un copil nesupravegheat să se joace printre dărâmături şi să se accidenteze, căci responsabilitatea în acest caz ar reveni Primăriei. Viceprimarul spune că „zona e supravegheată de patrulele de Poliţie Locală, zi şi noapte”, însă asta nu garantează că nu se poate întâmpla nimic rău…

Citit 1919 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.