Revelionul public dorit de Primăria Galați: focuri de artificii în trei locuri din oraș, trei DJ și un MC - în Centru

Revelionul public dorit de Primăria Galați: focuri de artificii în trei locuri din oraș, trei DJ și un MC - în Centru
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

„Un spectacol de amploare pentru cetățenii care își doresc să petreacă trecerea dintre ani în aer liber. Un eveniment de bună calitate și de bun gust: spectacol artistic și spectacol pirotehnic”, asta își dorește Primăria municipiului Galați pentru noaptea dintre ani.

În acest scop, a pus la bătaie un contract cu o valoare estimată de 270.000 de lei fără TVA pentru serviciile de organizare a evenimentului „Revelion în stradă 2022-2023 - Galați - Lights all night”. Ofertele sunt așteptate până pe 9 decembrie 2022, iar criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate - preț”.

Potrivit caietului de sarcini al achiziției publice lansate de Primăria municipiului Galați, pentru noaptea dintre ani, gălățenii ar urma să aibă parte de spectacole pirotehnice în trei zone din oraș și de reprezentațiile a trei DJ și un MC, în Centru.

Evenimentul ar urma să se desfășoare de pe 31 decembrie 2022, ora 22,00, până pe 1 ianuarie 2023, ora 02,30, pe: strada Brăilei colț cu strada Domnească, Sala Sporturilor, Bulevardul Marii Uniri - zona Parcului de la Elice, și un alt amplasament, ales de comun acord cu autoritatea publică.

Spectacolul artistic ar urma să se desfășoare pe strada Domnească colț cu strada Brăilei, pe 31 decembrie, de la ora 22,00. Este vorba despre DJ live set - trei DJ de notorietate națională sau locală și un MC de notorietate locală.

Spectacolul pirotehnic va dura între șase și zece minute, în funcție de zona din care vor fi lansate artificiile: zece minute pe Faleza Superioară, șase minute pe esplanada din fața Sălii Sporturilor și alte șase minute în locația care urmează a fi stabilită de comun acord cu autoritatea publică.

Citit 11251 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2022 11:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.